Systemisch Lichaamswerk en Ziekteopstellingen | Haarlem

Gebeurtenissen zoals ziektes, reorganisaties, een stukgelopen relatie, kunnen ons het gevoel geven ´het overkomt me, ik heb er geen invloed op´  Systemisch Werk kan inzicht geven en een helende beweging naar ruimte en ontspanning brengen.

De mens, als eenheid van body, mind en spirit, draagt alle antwoorden al in zich. Waarbij het lichaam ons waardevolle informatie geeft over hoe het fysiek, emotioneel/mentaal en op zielsniveau met ons gaat. Als we hiernaar luisteren kan dit tot rijke inzichten en groei leiden. 

  • In mijn begeleiding zijn er drie gebieden die mijn focus hebben: (1) Aanwezig Zijn in je lichaam, (2) Gezondheid en Ziekte en (3) Vrouw Zijn.

Gebeurtenissen zoals ziektes, reorganisaties, een stukgelopen relatie, kunnen ons het gevoel geven ´het overkomt me, ik heb er geen invloed op´. Waar we wel invloed op hebben is hoe we met deze situaties omgaan. Vanuit het Systemisch Werk neem ik waar hoe opstellingen inzicht kunnen geven in de oorsprong van een situatie en daarin ook een voelbare helende beweging naar meer ruimte en ontspanning kunnen brengen. 

  • Opgeleid in de traditie van het Nieuwe Opstellen van Bert Hellinger begeleid ik familie- en ziekteopstellingen en opstellingen via het lichaam in individuele sessies of groepsverband. Tevens geef ik de 10 daagse cursus Systemisch Lichaamswerk en Ziekteopstellingen. 

Wil je een opstelling ervaren? Neem dan contact met me op of kijk verder op mijn website (en hier in de agenda) voor meer informatie.

Over Stefanie Bussing | Haarlem

”Ze zeggen wel, ´you teach what you have to learn most´. Ik kan me daar wel in vinden.

Een jaar of 10 geleden stapte ik na jaren dralen over de drempel. De signalen van mijn lichaam kon ik niet langer negeren en mijn eigen innerlijke reis naar voelen in mijn lichaam was een feit. Counseling, healing en familieopstellingen brachten me van mijn veilige haven in mijn hoofd naar mijn hart en lichaam. Echter, toen het opstellingenwerk via het lichaam op mijn pad kwam, werd er iets in mij geopend, van waaruit het zich als vanzelf lijkt te ontvouwen. Hier komt alles samen wat ik hiervoor geleerd heb in een manier van werken, die volledig natuurlijk door me heen stroomt.” 

  • Gaandeweg de jaren heb ik me gespecialiseerd in het begeleiden van opstellingen in relatie tot ziekte en gezondheidsvragen en het blootleggen van het zielvolle perspectief daarbinnen. Het lichaam en het aanwezig zijn in het lichaam vormen de basis van waaruit ik werk.

Ik gebruik in mijn begeleiding het opstellingenwerk in combinatie met lichaamswerk en lichaamsbewustzijn, een krachtige combinatie die steeds weer laat zien dat de lichaamsgerichte benadering helpt om de zielsbeweging uit de opstelling te integreren in het lichaam. Dit is iets wat vaak direct voelbaar (en tastbaar) is voor de vraagsteller.

Naast het begeleiden van mensen in hun persoonlijke vragen, geef ik met veel liefde en bevlogenheid de basis van het systemisch werk via het lichaam en ziekteopstellingen door aan opstellers, coaches en andere zorgprofessionals voor in hun praktijk.

Agenda Praktijk Be all you can Be ~ Voor een nieuw Perspectief


Praktijk Be all you can Be ~ Voor een nieuw Perspectief
Stefanie Bussing


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!