Healing Womb, Heart & Soul

Heb je last van pms, burnout, slapeloosheid of overgangsklachten? Via voetreflexologie, craniosacraaltherapie, natuurgeneeskunde en healing werk ik aan herstel van je balans.

Mijn behandelingen omvatten: 

  • voetreflexologie * (brengt organen en hormonen in balans middels druk op reflexzones), 
  • cranio-sacraal therapie * (versterkt je core, waar bijv pilates ook op gericht is), 
  • buikmassage * (geeft je buikorganen ruimte), 
  • natuurgeneeskunde * (bachbloesems en homeopathie verhelpen fysieke klachten en ondersteunen je bewustwording)
  • healing * (blokkades in je energieveld kunnen verstorend werken, waardoor je soms het gevoel hebt aan een dood paard te trekken). 

Klanten omschrijven mijn manier van werken als rustig en kalmerend. Tijdens het werken stem ik voortdurend af op wat er nodig is, zonder dat het opdringerig wordt. Na een behandeling komt men over het algemeen lichter en meer geaard van de massagetafel. 

Mijn klanten in balans en verbonden met buik, hart en ziel de deur uit zien gaan geeft mij diepe voldoening. Dit is mijns inziens wie we werkelijk zijn, met alle potentie die dat in zich draagt. En ik werk er graag aan mee om die staat van zijn zoveel mogelijk te verspreiden, zodat de wereld steeds een stukje lichter, vreugdevoller en mooier wordt. 

Over Anita Van Schie - Draijer

Klanten zeggen over mij dat mijn rust aanstekelijk werkt en dat ik goed in staat ben om af te stemmen op wat er nodig is. Mijn man omschrijft mij als creatief en goedlachs. Zelf vind ik integriteit en 'down to earth' belangrijke waarden.

Ik ben best lang zoekende geweest naar wat ik wilde 'worden'. Ik studeerde aan de Heao in Haarlem, deed Ontwikkelingsstudies in Nijmegen, werkte bij Moeder Theresa in Calcutta en had verschillende werkgevers in Nederland. Maar toen ik in 2001 homeopathie en massage ging studeren aan de hogeschool voor natuurgeneeskunde in Bloemendaal voelde dat echt als een warm bad. Hier was ik op mijn plek. In 2007 ben ik er afgestudeerd. In datzelfde jaar kregen wij ook onze oudste zoon. Onze zoons van nu 12 en 14 jaar zijn beide hoogbegaafd en een zit in het autisme-spectrum (ASS). Het ouderschap is daarmee, zoals voor veel ouders, een flinke uitdaging in ruimte geven en grenzen bepalen. Het heeft er toe bijgedragen dat ik altijd met persoonlijke ontwikkeling bezig ben gebleven en daar ben ik dankbaar voor. Zonder mijn zoons zou ik niet zijn afgepeld tot wie ik vandaag ben.

Ik heb een warme belangstelling voor de cyclus van de vrouw en het hormonale systeem. Hormonen hebben grote invloed op je welzijn en andersom is je stemming ook van invloed je hormoonstelsel. Ik vind het heerlijk om daarmee te werken, mij te verdiepen en nieuwe inzichten op te doen bij nascholingen en lezingen.

2007 Voetreflex 'zwangerschap' bij Total Health (Carla Huis in 't Veld)

2007 - 2008 Jaartraining emotioneel lichaamswerk (Shakti-Instituut)

2009 Voetreflex 'kinderwens' bij Total Health (Carla Huis in 't Veld)

2009 Voetreflex 'de vrouw' bij Total Health (Els Matthijsen)

2009 - 2010 Jaartraining homeopathie (Alize Timmerman)

2010 - 2012 Priesteresopleiding (Wilde Wijze Vrouw)

2011 Medische nascholing Hormonale Ontwikkelingen (Nettie Nieuwlaat)

2014 Medische nascholing 'de Overgang' (HvNA)

2015 - 2016 Medische Basiskennis (Energieschool)

2017 Nascholing abdominale massage (OTCG)

2017 Womb to world & Psoas (Anna Verwaal en Liz Koch)

2018 Basismodule cranio-sacraaltherapie (Peirsman Instituut)

2018 Hormonen tijdens zwangerschap en bevalling (Anna Verwaal)

2018 Werken in de 21 auralagen (Annemieke Douw)

2019 De geschiedenis van geboortezorg (lezing Anna Verwaal)

2019 Werken aan het zenuwstelsel (Annemieke Douw)

2019 Congres Alleen Geboren Tweelingen

2020 Het embryo in ons (Jaap van der Wal)

2021 Borsttumoren; een (epi)genetische en mitochondriale kijk op het ontstaan (Gabriel deVriendt & Francine van Broekhoven)

2021 Basismodule 2 cranio-sacraaltherapie (Peirsman Instituut)

2022 Nascholing Leven vanuit je Hart (ConAmore)

2022 Eerste en start tweede jaar cranio-sacraaltherapie (Peirsman Instituut)

 

Agenda Anita van Schie

Anita van Schie
Anita Van Schie - Draijer

Anita van Schie
Rio grandelaan 26
2051LM Overveen


Professionals in de categorie Massage

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!