Body & Mind trainingen

 Stichting Evi M.A.S.T.E.R.S. | Luigi Kwas
 Haarlem

Ik geef groepslessen in Taijiquan; Taijiwuxigong (Qigong) en Meditatie te Amsterdam, Beverwijk en in Haarlem. 

Onze filosofie is om mensen te ondersteunen bij het ontdekken van hun eigen meesterschap.  Uitgaande van diverse benaderingen variërend van actievere sporten tot rustgevender en dieper werkende technieken. Wij gaan er vanuit dat ieder individu het meesterschap al in zich heeft en doen ons best om hem/haar te ondersteunen in het herontdekken van zijn/haar talenten.

Onze benadering is coachend en wij beschouwen iedereen als gelijke. Wij houden er rekening mee dat iedereen een eigen startpunt heeft en het recht om zijn/haar eigen keuze ta maken vanuit het zelfbeschikkingsrecht. Wij stimuleren het streven naar overwinning van uzelf in plaats van de overwinning van een ander. Bij het bereiken van zelfbeheersing, zelfvertrouwen, een gezond lichaam, een heldere geest en de juiste ethische houding, creëert u voor uzelf een harmonieus bestaan. Deze zal op een positieve manier resoneren naar uw directe omgeving.

Ik ben getraind door toptrainers en meesters uit Europa, China en Taiwan en ik ben lid van de Zhen Wu Taiwan Masters Club. Ik heb diverse prijzen en kampioenschappen gewonnen met Taijiquan in Europa en China.

Over Luigi Kwas

Mijn naam is Luigi Kwas.

Ik woon sinds 1982 in Haarlem en heb hier HBO vliegtuigbouwkunde gestudeerd.

In mijn vrije tijd was ik hoofdzakelijk met sporten, oosterse gevechtskunsten, Taijiquan, Qigong, persoonlijke ontwikkeling en welzijn bezig. Inmiddels al meer dan 40 jaar.

In 1996 richtte ik, samen met meester Zhao Qiu Rong de Jing Wu kungfu school op te Haarlem en de stichting EVI M.A.S.T.E.R.S. Een organisatie t.b.v. Body & Mind Trainingen uit diverse disciplines. EVI MASTERS is lid van NOC NSF via het FOG (Federatie Oosterse Gevechtskunsten).

In 2007 richtte ik de EVI Consulting op (eclectvision). Een bureau voor Counseling, EMDR, NLP, Life Coaching, Personal Training en Integratieve Therapieën. Ik ben lid van NFG; ISMA en NGS.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding