Spirituele Coaching, Tarot consulten en Soul Energy Healing

Als spiritueel coach help ik je om verbinding te maken met je eigen intuïtie. Je leert belemmerende overtuigingen loslaten, zodat je je eigen pad kunt bewandelen en de weg terug vindt naar je ware zelf. Eventueel gebruik ik daar tarotkaarten bij.

Vaak leven we het leven waarvan we denken dat anderen dat van ons verwachten, of handelen op een manier waarvan we denken dat die ons beschermt, maar dit weerhoudt ons er vaak van om ons leven te leiden zoals we dat echt willen. We zijn over het algemeen erg goed in onszelf in de weg zitten en niet luisteren naar onze innerlijke stem die ons iets belangrijks probeert te vertellen. In een puur rationele wereld is er geen ruimte voor intuïtie of spirituele begeleiding of zelfs maar luisteren naar wat ons lichaam ons probeert te vertellen.

Innerlijke stem
Ik help je ruimte te maken voor die innerlijke stem en te luisteren naar je innerlijke wijsheid. Wanneer je verbonden bent met je intuïtie wordt het makkelijker en natuurlijker om voor jezelf de juiste keuzes te maken en authentieker te leven.

Tarotkaarten
In mijn coaching maak ik eventueel ook gebruik van de tarotkaarten om dieper in bepaalde thema's te duiken. De kaarten helpen om verbinding te maken met het onderbewuste, zodat de onderliggende invloeden zichtbaar worden.

Neem contact met me op voor een gratis intake-afspraak om te zien hoe ik je kan ondersteunen bij het maken van de veranderingen die je wilt maken in je leven.

Over Hilde van der Dussen

Mijn doel is een plek creëren waar je je veilig en gehoord voelt en waar je inzichten opdoet om oude patronen en blokkades te doorbreken, zodat jij je eigen pad bewandelt en meer in het hier en nu kan zijn.

Mijn naam is Hilde van der Dussen. Ik werkte al meer dan 20 jaar in de ICT toen ik mij besefte dat ik het leven leidde waarvan ik dacht dat anderen wilden dat ik dat leidde. Zelf werd ik er niet gelukkig van, dus heb ik het roer omgegooid. En nu bewandel ik mijn eigen pad. Het was een heel traject om tot dat inzicht te komen en ik realiseerde me dat ik anderen daarbij wil helpen.

Al sinds mijn tienerjaren ben ik bezig met spiritualiteit in het algemeen en in het bijzonder met de tarot. Ik vind het mooi om te zien dat de kaarten je inzichten en duidelijkheid geven. Daardoor ervaar je meer rust en richting en is het mogelijk oude patronen te herkennen en aan te passen. 

Ik heb een aantal tarot-opleidingen gevolgd. Daarnaast heb ik een coaching-opleiding voltooid die geaccrediteerd is door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Bij coaching richt ik me op spirituele coaching waarin de focus ligt op het terugkeren naar jouw kern en het loslaten van belemmerende overtuigingen. Waar nodig gebruik ik, in overleg, tarotkaarten om sneller tot de kern van de situatie te komen.

Je bent van harte welkom

Preseli Bluestone Coaching
Hilde van der Dussen

Foto 1 Hilde van der Dussen Foto 2 Hilde van der Dussen Klik om te vergroten

Preseli Bluestone Coaching
Planetenlaan 5
2024 EN Haarlem


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!