(Systemisch) coach en trainer voor kinderen, volwassen en onderwijs

 Krista Zwetsloot | Krista Zwetsloot
 Bennebroek

Je bent succesvol, het gaat z'n 'gangetje' in je leven en toch voel  je ergens onrust en worsteling in jezelf, je relatie(s), je werk of je ervaart onrust bij jouw kind(eren) en lopen er dingen niet zo lekker. 

Misschien heb je zelf al van alles geprobeerd en voel je dat het anders kan?
Dan ben ik er voor jou!

Ik help je om meer rust, geluk en verbinding in jezelf en/of bij je kind(eren) te ervaren. Bij mij kan en mag je helemaal “zijn” met alles wat er is. Ik zie jou echt en samen kijken we naar de mogelijkheden om de verbinding met de kracht in jezelf (weer) te ervaren, om vanuit daar de ander te ontmoeten. Het levert zoveel op om daar ruimte en voeding aan te geven: zelfvertrouwen, geluk, rust, focus, verbondenheid en levensenergie.

“Ieder mens bezit een unieke kracht van waaruit alles ontstaat. Verbinding daarmee maken is iets magisch”.

Kortom: Wil jij meer rust, energie en vertrouwen in jezelf ervaren, je kind beter begrijpen, meer structuur en rust in jullie gezin brengen en/of jouw kind(eren) een ‘zetje’ geven?

Je bent van harte welkom! 

Over Krista Zwetsloot

Ik ben Krista Zwetsloot. Gedreven in het begeleiden van kinderen en volwassenen. Opsteller, coach, trainer, creatief aanbieder en bovenal mezelf. Ik omschrijf mijzelf als gepassioneerd, liefdevol, helder, energiek, gevoelig en een tikkeltje eigenzinnig. 

Tijdens mijn levenspad ervaar ik iedere dag zelf hoe je leven transformeert naar (nog meer) liefde, verbinding, kracht en passie als je bewust alles in jezelf aankijkt en doorleeft. Het is een sprong in het diepe, maar wàt een intens leven. Dit is wat ik ieder mens gun!

"Het is mijn missie om ieder kind en iedere volwassene te laten voelen hoeveel er mogelijk is als je jezelf, je grootsheid en je kracht kan ervaren”.

Zo werd ik na veel mooie jaren in het onderwijs (systemisch) coach, opsteller en trainer voor kinderen en volwassenen. Omdat ik weet dat ook zij de verbinding, balans en de sprankel in zichzelf (weer) kunnen vinden!
Ik deed en doe inspirerende opleidingen, trainingen, workshops en veel moois op het gebied van zelfontwikkeling en heb nu een prachtig bedrijf waar mijn passie vleugels krijgt.

"Hoe meer je in contact bent met jezelf, hoe meer je in contact bent met de ander”.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding