Ayurvedische massage

 INzicht | Ingrid Nelissen
 Santpoort

Ayurveda ofwel de wetenschap van "het lang leven" . De ayurveda is een holistische gezondheidsleer uit India. De massage is dan ook een complete energetische, therapeutische, holistische ontspanningsmassage waarbij het lymfesysteem, de bloedsomloop en het zelfhelend vermogen op celniveau wordt gestimuleerd.

Deze massage is geschikt voor iedereen. Ook hier (net als bij de lomi) wordt het hele lichaam ingeolied met warme olie. In dit geval een speciale ayurvedische kruidenolie. Die direct invloed heeft op de 7 Dhatus; de weefsels, te weten de spieren, de pezen, de gewrichten, de banden, de huid, het bloed en de botten. Maar ook op de organen zoals de blaas en de darmen.

Door de ayurvedische massage ervaar je diepe ontspanning, tevens geeft het de volgende voordelen:

  • Het vermindert pijnklachten.
  • Ontspant de spieren, zenuwen en het gehele lichaam en geest.
  • Het stimuleert de spijsvertering, slaap en eetlust.
  • Het verlicht stress en vermoeidheid.
  • Bevordert een diepe en natuurlijke ademhaling

Over Ingrid Nelissen

Een aantal jaren geleden besloot ik te stoppen als spoedeisende hulp verpleegkundige. En mijn passie voor mensen werk anders vorm te geven.

Wat in 2017 begon met een cursus Access Bars, zorgde voor mijn interesse in energetisch werk en een meer holistische benadering. Ik ben mijn praktijk in Santpoort-Noord begonnen en ben een opleiding gaan volgen tot meditatiedocent. Later volgde ik verschillende massage opleidingen en vulde dit aan met een cursus Reiki.

  • Bij IN.zicht vind ik het vooral heel fijn dat ik 1 op 1 de tijd voor iedereen heb. Van lieve kleine mensen kindjes die slecht slapen en een druk hoofd hebben tot de volwassen mens, die graag hun energie willen resetten. Meer ontspanning willen ervaren in lichaam en geest  En bewuster in het leven willen staan.

Kom tot rust. Met meer gemak en ontspanning met het leven meebewegen, dat is wat ik een ieder zo gun. Voel je welkom in mijn fijne praktijk.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding