Spirituele coaching, Tarot consulten en Energy Healing

 Preseli Bluestone Coaching | Hilde van der Dussen
 Haarlem

Als spiritueel coach help ik je om verbinding te maken met je eigen intuïtie. Je leert belemmerende overtuigingen loslaten, zodat je je eigen pad kunt bewandelen en de weg terug vindt naar je ware zelf. Ik gebruik hier tarot en energy healing bij.

Vaak leven we het leven waarvan we denken dat anderen dat van ons verwachten, of handelen op een manier waarvan we denken dat die ons beschermt, maar dit weerhoudt ons er vaak van om ons leven te leiden zoals we dat echt willen. We zijn over het algemeen erg goed in onszelf in de weg zitten en niet luisteren naar onze innerlijke stem die ons iets belangrijks probeert te vertellen. In een puur rationele wereld is er geen ruimte voor intuïtie of spirituele begeleiding of zelfs maar luisteren naar wat ons lichaam ons probeert te vertellen.

Innerlijke stem
Ik help je ruimte te maken voor die innerlijke stem en te luisteren naar je innerlijke wijsheid. Wanneer je verbonden bent met je intuïtie wordt het makkelijker en natuurlijker om voor jezelf de juiste keuzes te maken en authentieker te leven.

Tarotkaarten en Energy healing
In mijn coaching maak ik ook gebruik van de tarotkaarten en energy healing. De kaarten en healing helpen om dieper in bepaalde thema's te duiken en je energie weer vrij te laten stromen.

Neem contact met me op voor een gratis intake-gesprek om te zien hoe ik je kan ondersteunen bij de veranderingen die je wilt maken in je leven.

Over Hilde van der Dussen

Mijn doel is een plek creëren waar je je veilig en gehoord voelt en waar je inzichten opdoet om oude patronen en blokkades te doorbreken, zodat jij je eigen pad bewandelt en meer in het hier en nu kan zijn.

Mijn naam is Hilde van der Dussen. Ik werkte al meer dan 20 jaar in de ICT toen ik mij besefte dat ik het leven leidde waarvan ik dacht dat anderen wilden dat ik dat leidde. Zelf werd ik er niet gelukkig van, dus heb ik het roer omgegooid. En nu bewandel ik mijn eigen pad. Het was een heel traject om tot dat inzicht te komen en ik realiseerde me dat ik anderen bij een zelfde ontdekkingsreis wil helpen.

Al sinds mijn tienerjaren ben ik bezig met spiritualiteit in het algemeen en met de tarot in bijzonder. Ik vind het mooi om te zien hoe de kaarten je inzichten en duidelijkheid geven. Daardoor ervaar je meer rust en richting en is het mogelijk oude patronen te herkennen en aan te passen. 

Ik heb een aantal tarot-opleidingen gevolgd en een energetische healing opleiding voltooid. Daarnaast heb ik een coaching-opleiding voltooid die geaccrediteerd is door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Bij coaching richt ik me op spirituele coaching waarin de focus ligt op het terugkeren naar jouw kern en het loslaten van belemmerende overtuigingen. Ik gebruik tarotkaarten en energy healing om sneller tot de kern van de situatie te komen en jouw transformatie te ondersteunen.

Je bent van harte welkom

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding