Transformatiecoach van faalangst en spanningsklachten naar voluit leven en staan voor jezelf!

 You are in balance | Jorien Waanders
 Haarlem

Pak nu je negatieve overtuigingen over jezelf aan, ontdek hoe snel je van je faalangst of onzekerheid af kan komen en ga voor vertrouwen, persoonlijke groei en levenslust.

Tijdens mijn coaching maak ik veel gebruik van de technieken van EFT Emotional freedom techniques. Hiermee kom je sneller bij de kern. Een bepaalde angst of overtuiging is ooit ontstaan, wat je zelf bent gaan geloven. Hierdoor kunnen er sneller gedachten over jezelf komen waardoor je denkt dat je nog beter je best moet doen of anders ben je niet goed genoeg. Met EFT gaan we direct met de triggers aan de slag.

  • Daarnaast bied ik ook coaching in de natuur aan. Helemaal gericht om jou te laten ervaren hoe je weer vol vertrouwen blij bent met jezelf.

Mijn praktijk You are in Balance is erop gericht om jou weer in balans te brengen, coaching is levens veranderend, jij gaat je weer goed in je vel voelen waardoor vele aspecten in je leven verbeteren, zoals je gezondheid , werk of relatie. 

Over Jorien Waanders

Ik ben Jorien Waanders en ik heb sinds 2016 mijn praktijk You are in Balance. 

Tot 2020 vloog ik naast mijn coachingspraktijk de hele wereld rond bij de KLM als stewardess en later Purser. Naast het ontdekken van landen en steden vond ik het coachen van mensen, het aller leukst. Ik merkte dat ik daar energie van kreeg en zij weer van mij.

Totdat ik zelf vast liep in 2011, ik was toen 44 jaar, ik kon niks meer en het leek op een vorm van burn-out. Ik voelde me leeg van binnen en ik herkende mezelf niet meer. Ik voelde mezelf waardeloos. 

Er waren ineens vele kritische stemmetjes binnen in mij," wat kon ik eigenlijk maar"? Uiteindelijk ben ik toen bij een coach terecht gekomen die mij weer liet ontdekken dat ik er mocht zijn, dat al die negatieve overtuigingen niet bij mij hoorde. Dat was een speerpunt in mijn leven.

Ik ben gaan doen waar ik blij van werd en al waren er al duizenden coaches, ieder mens is weer anders en kan juist een andere coach gebruiken. Ik ben verschillende opleidingen gaan volgen en mij gaan specialiseren in het coachen van mensen die vastlopen door negatieve overtuigingen over zichzelf, moeite hebben met grenzen aangeven en vaak met faalangst. Ik word er zo blij van wanneer ik zie wat er al gebeurt binnen een paar sessies!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding