Constellations at work

 Constellations at work | Mia Macke
 Vijfhuizen

Meer kwaliteit in je leven, rust in je hoofd, innerlijke vreugde, vrijer functioneren in je dagelijks leven.

Familieopstellingen is een manier van werken, waarmee de oorzaak van dagelijkse situaties waar je last van hebt, zichtbaar en tastbaar kan worden gemaakt en er een stap gezet kan worden naar heling. Het is voor mensen, die ervaren, dat een lastige situatie zich steeds lijkt te herhalen, op het gebied van relaties: met je familie, je partner, werk, gezondheid, geld, overweldigende emoties.

De oorsprong van deze situaties of gevoelens is vaak gelegen in gebeurtenissen in het grotere familieverband, die als pijnlijk zijn ervaren, die (te) veel verdriet, schuldgevoelens of schaamte oproepen en daardoor niet adequaat verwerkt zijn. Een familielid uit een volgende generatie verbindt zich hier onbewust mee om het te helpen  herinneren.

In een familieopstelling wordt niet gepraat over je situatie, de onderliggende dynamiek wordt zichtbaar
In familieopstellingen werken we met representanten voor mensen of abstracties. Zij krijgen een plaats in de ruimte en krijgen informatie in de vorm van fysieke en emotionele gewaarwordingen.

  • Mia Macke van Constellationswork past de methodiek sinds 2005 toe in haar praktijk. Zij combineert haar kennis van en ervaring met familieopstellingen met een open houding naar elke opstelling. Al haar zintuigen en intuïtie staan open voor beelden, woorden, associaties, om de opstelling zich te laten ontvouwen.

Mia Macke geeft workshops familieopstellingen met open inschrijving, zij geeft workshops op maat en werkt individueel met mensen. Zij werkt ook met Engels sprekende mensen.

Over Mia Macke

Mijn naam is Mia Macke (1949). Sinds 2005 werk ik als begeleider van familieopstellingen.

Mijn leven lang al ben ik gefascineerd door menselijke relaties. Ik werkte in het club- en buurthuiswerk, gaf cursussen conflicthantering en communicatietrainingen, en volgde o.a. een opleiding bewegingsexpressie (yoga, dans en drama).

Sinds ik met familieopstellingen in aanraking kwam, en ik zo bevoorrecht ben om zelf opstellingen te mogen begeleiden, is mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling in een stroomversnelling terecht gekomen.

Het begeleiden van familieopstellingen past helemaal bij mij. In dit werk ervaar ik een groeiende natuurlijke spiritualiteit in mijzelf. Ik put uit mijn levens- en werkervaring, en al mijn zintuigen en vooral mijn intuïtie, staan open om elk specifiek issue in een opstelling op te kunnen helderen. Ik volg nog regelmatig seminars (familie)opstellingen om me verder te ontwikkelen en om inspiratie op te doen.

Macrobiotiek (een Oosterse levens- en voedingsleer, gebaseerd op het principe van yin en yang en de 5 transformaties) geeft richting aan mijn leven. Ik ben geïnspireerd en gevoed door cursussen intuïtief tekenen, beweging en dans, meditatie en mantra zingen, diverse vormen van therapie, en het leven zelf.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding