Opstellingen en coaching - Kom in contact met je levensbron

 Peter Kapenga | Peter Kapenga
 Haarlem

Persoonlijke vraagstukken laten zich uitstekend oplossen met een opstelling. Een opstelling is een krachtig instrument voor persoonlijke en bedrijfsmatige vraagstukken. Vaak is één sessie voldoende om de volgende stap in je ontwikkelingsproces te zetten.

Individueel opstellen
Heb je een vraag, maar niet direct zin om dat in een grotere groep te onderzoeken? Je kunt ook alleen of samen met een vriend/vriendin of partner bij me komen.

CV integratie opstelling
Sta je voor een volgende stap in je carriere of in je leven. Je hebt verschillende dingen gedaan en je bent op zoek de samenhang in je carriere of je leven?Dit kun je onderzoeken met een individuele CV integratie opstelling.  Ook een prima opstelling om te doen bij een pensionering. We kijken zowel terug als vooruit.

Groepsbijeenkomsten
Misschien zou je liever met een paar mensen die je al kent een opstelling willen doen?  Maak dan direct een afspraak. Samen bespreken we hoe we dit kunnen realiseren. 

Over Peter Kapenga

De kracht en de eenvoud van het familieopstellen raakt mij iedere keer weer. Hoe kun je zonder veel woorden en door enkele mensen in de ruimte te plaatsen zulke bijzondere veranderingen in iemands leven of innerlijke houding teweegbrengen.

Om dit mooie werk te kunnen doen volgde ik verschillende opleidingen bij onder andere bij Phoenix opleidingen in Utrecht en het Bert Hellingerinstituut in Groningen. In 2016 mocht ik Bert Hellinger en zijn vrouw Sophie zelf ontmoeten. Tussen hen beide gezeten ervoer ik de werkwijze van Bert en Sophie aan den lijve. 

Het opstellen leverde mij veel inzichten op. Bert liet mij mijn verbinding met mijn moeder bewust ervaren. Ik ontdekte dat ik niet alleen passief maar ook actief iets zelf heb te doen in deze verbinding. Het bracht mij dichter bij mezelf en bij mijn moeder. Ik leerde met andere ogen te kijken naar de scheiding van mijn ouders. 

In een CV opstelling kwam ik erachter dat het jarenlang werken in financiële functies mij een objectieve blik heeft gegegeven voor menselijke drijfveren. Een vermogen dat ik nu gebruik bij mijn begeleiding. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding