Fysiotherapie en meer vanuit een holistische visie

 Connected therapie | Anne van Haaster | Rani van Wooning | Tara Esra Feijt
 Haarlem

Het lichaam kan niet zonder de geest en de geest kan niet zonder het lichaam. Die zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarbij speelt ons onderbewuste ook nog een rol. Met een holistische aanpak help ik je op weg naar een gezonder leven.

Ervaar je klachten met betrekking tot het bewegend functioneren van je lichaam? Zit jij letterlijk en figuurlijk vast? Heb je een burn-out? Last van slapeloosheid of heb je het gevoel dat je niet het beste uit je leven haalt op welk vlak dan ook en wil je dat daar verandering in komt? Als therapeuten met een holistische aanpak, waarbij we elk naast fysiotherapie ook andere specialismen hebben, denken wij je goed te kunnen helpen.

We doen dit door je inzicht te geven in hoe je geest, lichaam en lichaamsbewustzijn werken en hoe dit allemaal met elkaar samenhangt en verbonden is. In gesprek met jou proberen we te achterhalen wat de oorzaak is van je klachten en welke behandeling daar het beste op aansluit.

We verrichten een lichamelijk onderzoek, geven je zonodig praktische tips en oefeningen en bekijken samen met jou hoe jij weer letterlijk en figuurlijk in beweging kan komen. Op de manier die bij jou past. We proberen je op de weg naar je doel te motiveren en te coachen.

Je kan bij ons ook voor fysiotherapie terecht zonder verwijzing van de huisarts. Bel voor een afspraak of boek deze direct online in, of infomeer vrijblijvend of wij de behandeling kunnen bieden die aansluit bij jouw vraag.

Over Anne van Haaster | Rani van Wooning | Tara Esra Feijt

Mijn naam is Anne van Haaster. Van huis uit ben ik fysiotherapeut.
Ik ben gespecialiseerd in hand- en polsklachten en revalidatie bij centraal neurologische aandoeningen.Daarnaast heb ik mij de laatste jaren verdiept in de bewustzijnsmethodiek Touch of Matrix. Ik merk dat de combinatie van fysiotherapie en deze methode ervoor zorgt dat de client sneller van zijn klachten af kan komen en zich meer gezien voelt.

Omdat ik in mijn baan de optimalisatie van deze combinatie miste, ben ik uiteindelijk op zoek gegaan naar een plek in mijn woonplaats Haarlem om mijn visie op zorg zelfstandig te verwezenlijken. Zo zijn ‘Connected Fysio en Bewustzijnstherapie’ en ‘Connected Haarlem - ruimte voor gezondheid en balans’ ontstaan. 

Mijn collega's, Tara Esra Feijt en Rani van Wooning zijn in de loop der tijd mijn praktijk komen versterken. Niet alleen in capaciteit, maar ook in kennis en kunde. Zo heeft Tara veel ervaring met rugklachten en geeft ze tevens ademcoaching, en heeft Rani een specialisatie in Oedeemtherapie en geeft ze Yogamassages.

Kijk voor meer informatie op onze website.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding