Ervaar de invloed van jouw onderbewustzijn op jouw lichaam en leven.

 Praktijk voor therapie & bewustwording Vera Kinket | Vera Kinket
 Santpoort-Zuid

Mijn missie is om vrouwen via Lichaamswerk en Dromen een beleving mee te geven waar lichaam en geest onlosmakelijk verbonden zijn en waar ruimte is voor heling en inzicht.

  • Dromen - Behoefte aan inzicht en heling via droom-/lichaamswerk?  Mijn rol is om de magische boodschap uit jouw onderbewustzijn (de droom) te helpen vertalen naar het dag bewustzijn.
     
  • Lichamelijke klachten (SOLK/ALK) -Al 18 jaar begeleid ik mensen met (onbegrepen) lichamelijke klachten in emotionele processen waarbij het lichaam de ingang vormt naar emotionele ontlading en/of inzicht. Een droomherinnering of droomsfeer kan hierbij een mooie ingang zijn maar dit laatste is niet noodzakelijk. Jouw lichaam vormt de ingang en met zachte aanraking op de behandelbank ontstaat er een opening naar een dieper Weten waar antwoorden op vragen en toename van bewustzijn aanwezig zijn en bovenal ruimte voor heling.
     
  • Mind Body Traject Volledig/Verkort - In mijn praktijk begeleid ik vrouwen van 20-55 jaar met lang bestaande-, steeds terugkerende- of verplaatsende nek-/rugpijn middels het Mind Body Traject. Soms zijn er bijkomende klachten die een soortgelijke bron hebben en die prachtig meegenomen kunnen worden in het traject.

Zowel losse sessies als trajectvorm zijn mogelijk.

Over Vera Kinket

“Een leven zonder dromen is als een tuin zonder bloemen.” - Gertraude Beese Duits dichteres.

Mijn naam is Vera van der Zijden-Kinket, woonachtig in Haarlem. Ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige jongetjes. Niet anders kan ik me herinneren dan dat ik moeiteloos mijn dromen onthield en dat dit veel indruk op mij maakte. Ik voelde mij, naast mijn interesse in dromen, aangetrokken tot esoterie.

Toen ik op mijn 21e mijn studie fysiotherapie had afgerond, ontwikkelde ik zelf aanhoudende rugpijn. Ik ben aan het werk gegaan en ik ben als een razende opleidingen en nascholingen gaan volgen op holistisch vlak. Geschoold ben ik op het gebied van Rebalancing ©, Cranio Sacraal therapie, antroposofische fysiotherapie, mediumschap en Mindfulness. Achteraf kan ik zeggen dat ik in deze opleidingen iets zocht wat mij in contact bracht met een andere- of diepere werkelijkheid. Mijn intuïtie vertelde me dat dit de sleutel was tot heling van mijn pijnklachten. Er waren momenten van emotionele ontlading waarbij mijn rugpijn direct afnam!

De werelden of de bewustzijnsstadia waar ik me ’s nachts in bevond, waren mijn referentie. Ik ontdekte dat ik enorm veel inzicht en wijsheid kan halen uit mijn dromen, naast de bijzondere ervaring in het moment zelf. De droom fungeert als Innerlijk Coach.

Inmiddels begeleid ik al 18 jaar mensen, al dan niet met lichamelijke klachten, in emotionele processen waarbij het lichaam de ingang vormt naar emotionele ontlading en/of inzicht. Een droomherinnering of droomsfeer kan hierbij een mooie ingang zijn.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding