Persoonlijk leiderschap. Het hervinden van je innerlijk kompas.

 De Essentie, praktijk voor Kernvragen. Marian Verschuren | Marian Verschuren
 Haarlem

Zeg jij ja wanneer je nee bedoelt? Maak jij jezelf ondergeschikt aan anderen? Negeer je jouw gevoel? In coaching, therapie, training of op één van mijn reizen begeleid ik jou in het vinden en het realiseren van jouw persoonlijk leiderschap.

Belangrijk speerpunt in mijn werk is het verbinden van hoofd en hart. Mensen die bij mij in de praktijk komen, zijn intelligente mensen die heel goed weten en snappen wat ze doen. Toch zijn ze er niet gelukkig mee. En het lukt ze nog niet hierin te veranderen.

Wat er vaak mist is de verbinding met het lijf. Wat gebeurt daar? Welke signalen geeft het lichaam waar je (nog) geen betekenis aan kunt geven? Dit is wat je wilt leren. Wanneer je betekenis kunt geven aan de signalen van je lichaam, dan kun je opgebouwde patronen die niet meer dienend zijn, liefdevol leren loslaten. Het leren je gedachten, je gevoel en je gedrag op één lijn brengen en voelen dat dat klopt, dat is wat je wilt bereiken. Dan zit je weer lekker in je vel. In privé- werk- en liefdesrelaties. 

  • Ik heb hier een speciaal programma voor ontwikkeld in één op één coaching en therapie. In mijn trainingen en reizen is dit ook het belangrijkste thema: het (her)vinden van je innerlijke compas. Het (her)ontdekken van je ware zelf. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens als zijn oplossingen in zich draagt.

Ik begeleid vanuit het basis gedachtengoed van Neuro Linguïstisch Programmeren (N.L.P.) en ik zet interventies in vanuit de integratieve psychotherapie, Ericksoniaanse hypnotherapie en de inner child therapie. Ook zet ik EMDR in waar nodig. Bekijk mijn website en neem gerust contact met me op als je méér wilt weten. Ik spreek je graag.

Over Marian Verschuren

Ik ben Marian Verschuren, geboren in een klein dorp in Brabant. Opgegroeid op de boerderij met mijn ouders, oudere zus en jongere broer.

We gingen naar school, werkten op de boerderij, deden ons best. Op een manier die daar in die omgeving in die tijdgeest paste. Dit was mijn referentie kader. Mijn vader was behoorlijk dominant. Dat behoorde ook tot mijn referentie kader. Vaders wil was wet en moeder was volgzaam. De kinderen gingen daar op hun eigen manier mee om. Mijn zus rebelleerde, ik paste me aan en mijn broer “laveerde”. Ieder vanuit een positieve intentie. Uiteraard kon ik dat toen niet zien. Dit heb ik pas véél later geleerd. Toen ik zelf last kreeg van mijn onbewust opgebouwde patronen en opleidingen deed om te onderzoeken wat maakte dat ik deed wat ik deed. Steeds meer leerde patronen herkennen die me niet meer diende, waar ik last van had.

Mijn pad van leren ontdekken, nieuwsgierig zijn naar mezelf, ontdekken hoe ik het anders wil, was en is nog steeds een interessant pad. Het is mijn ontwikkelingspad. Mijn groei-pad. Als ervaringsdeskundige vind ik het heel fijn om anderen op hun pad te mogen begeleiden. Uiteraard: wat van mij is is van mij en wat van de ander is, is van de ander!

Ik word er zo blij van als mensen de moed hebben, stappen op hun persoonlijke ontwikkelingspad te willen maken en zich bij mij aanmelden. Op weg naar een manier van leven, werken en liefhebben die voor hen klopt! 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding