(Jongeren-)Coaching op het gebied van ADHD, angst, trauma, burn-out, autisme, bewustwording

 Medjemee Coaching | Edmée Joosse
 Haarlem

Ik kan je o.a. helpen bij: creëren van routines, opruimen thuis, rust scheppen in hoofd en lijf, bewustwording, psycho-educatie over AD(H)D, uitzoeken waar jouw geluk ligt, ontdekken wat je talenten, je dromen en je wensen zijn en waar je voldoening uithaalt, het accepteren van een diagnose en daar kracht, positiviteit en rust uithalen.

Het begint met een gratis kennismakingsgesprek om te onderzoeken of er een match is en of ik daadwerkelijk iets voor je kan betekenen. Ik bied een luisterend oor, een veilige omgeving, een plek waar je even op adem mag komen en kan delen wat je wilt delen. Zonder oordeel of taboes.

We gaan samen kijken waar je op vastloopt en wat jij nodig hebt om verder te komen. Hierbij gebruik ik mijn koffer met ervaringen. Dingen die mij hebben geholpen en nog steeds helpen in verschillende situaties en tools die ik heb gekregen van anderen in vergelijkbare situaties.

Daarnaast gebruik ik ook allerlei lessen en tools van coaches, hulpverleners en andere mensen die ik de afgelopen jaren heb mogen ontmoeten en hebben bijgedragen aan mijn geluk. Met deze tools ga je thuis aan de slag. Je gaat verschillende dingen proberen om zelf uit te vinden wat bij jou en jouw situatie past om verder te komen.

Ik zal altijd alles doen wat binnen mijn mogelijkheden ligt om ‘Medjemee’ te denken en je aan te moedigen, zodat je jouw zelf ontworpen leven mag leven.

Over Edmée Joosse

Ik ben Edmée Joosse. Vrouw, moeder, dochter, zus, vriendin, creatieveling, natuurliefhebber, lezer, vroege vogel, muziekfreak, kringloper, Zeeuwse Haarlemmer, verbinder, doorzetter, positieveling, soms wat chaotisch, nieuwsgierig, enthousiast, vriendelijk en nog veel meer.

In 2016 begon mijn werk in de GGZ als coördinator en familie-ervaringsdeskundige bij Brijder Verslavingszorg. Van september 2019 t/m juni 2022 werkte ik bij PsyQ Haarlem als (familie-)ervaringsdeskundige. Beide onderdeel van de Parnassia Groep. Hier heb ik heel veel mogen leren, opzetten, trainen, ontdekken en ervaren.

  • Sinds 1 april 2021 werk ik met veel plezier als zelfstandige binnen mijn eigen praktijk Medjemee Coaching vanuit m’n fijne huis in hartje Haarlem. Hier coach ik mensen met diverse hulpvragen.
  • Sinds januari ben ik 1 dag in de week werkzaam bij Ontmoetingscentrum De Schakel in Haarlem-Noord als beheerder en activiteitenbegeleider.
  • Vorig jaar werkte ik als leerlingbegeleider op een middelbare school.

De ervaringen die ik heb als vrouw, (alleenstaande) moeder, dochter, zus, ex-partner, vriendin mag ik nu inzetten om mensen te coachen, steunen, trainen, van advies te voorzien en vooral de aandacht te geven en samen te zoeken naar manieren om het leven een stuk leuker en makkelijker te maken.

In het verleden heb ik te maken gehad met burn-outs, verschillende angsten, trauma, rouwverwerking & scheiding. Familie en naasten ervaringen heb ik met autisme, AD(H)D, verslaving, rouwverwerking & depressie. Al deze ervaringen neem ik in gedachten mee tijdens de gesprekken. Wanneer het kan aanvullen of wanneer ernaar gevraagd wordt, dan deel ik daarover.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding