Ervaar de kracht van face lifting, buccal massages & face yoga voor natuurlijke schoonheid

 Face yoga with Anna | Anna van Neerven
 Haarlem

Ontdek de effectiviteit van face yoga en geef je gezicht op een natuurlijke en ontspannen manier een transformatie. Anna biedt helende face-lift & buccal massages en face yoga.  

Face lift & Buccal massage
Deze liftende behandeling stimuleert niet alleen de doorbloeding, maar bevordert ook celvernieuwing en verhoogt de collageenproductie. Met de toevoeging van intra-orale massage is het de ultieme gezichtsmassage die zorgt voor directe versteviging en contouren, waardoor het gezichtscontour wordt hervormd en spanning rond de kaak en wangen wordt verlicht. Een holistische benadering voor een stralend en ontspannen gezicht in Haarlem.

Face yoga
Face yoga combineert bewezen gezichtsoefeningen, routines, ademhaling en gezichtsmassage technieken om je gezichtsspieren te trainen, je huid te verstevigen en je lymfestelsel te ondersteunen. 
Ontdek de kracht van face yoga en transformeer jouw gezicht op een natuurlijke en stralende manier. 

Aanbod face yoga & face lift massage bij locatie Skin District in Haarlem te volgen. Boek nu jouw sessie en start vandaag nog met jouw face yoga journey. Ontdek hoe face yoga jou kan ondersteunen op iedere leeftijd, voor een stralend resultaat!

Over Anna van Neerven

Anna's face yoga journey

Face yoga heeft niet alleen mijn gezicht, maar ook mijn leven getransformeerd. Op zoek naar een natuurlijke manier om voor mijn gezicht te zorgen en het vorm te geven, begon ik met de oefeningen. Binnen slechts twee weken dagelijkse praktijk zag ik al een enorm verschil! Naast de prachtige veranderingen aan mijn gezicht, brengt face yoga ook ontspanning.  Face yoga transformeert je van binnen als van buiten en dit wil ik delen met iedere vrouw.

  • Wanneer Anna nu in de spiegel kijkt, ziet ze een krachtige en stralende vrouw, zowel van binnen als van buiten. Ze heeft de controle over haar lichaam, haar gezicht en haar geest, en dat voelt geweldig.

Face yoga heeft haar gezicht en haar leven getransformeerd. Haar doel is om deze holistische methode in Nederland bekend te maken, zodat elke vrouw, ongeacht haar leeftijd, in haar kracht kan staan en straalt als nooit tevoren!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding