Ecologisch advies voor al uw groene vragen

 Ecologisch adviesbureau | Antje Ehrenburg
 Haarlem

Antje Ehrenburg is een ecologisch adviesbureau. Ik help u graag met:

  • ecologisch onderzoek (o.a. vogels, vleermuizen, planten)
  • quick scans
  • kinderpartijtjes in de natuur
  • bedrijfsuitjes en excursies in de duinen
  • natuurlessen voor scholen en BSO’s

Door mijn jarenlange ervaring in de ecologie sta ik garant voor een goed product.
Zowel voor zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Ik beantwoord graag al uw ecologische vragen, bv als u een quick scan nodig heeft bij bouwplannen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van mijn bureau. Ik ben gevestigd in Haarlem, Noord-Holland. Waar nodig zoek ik samenwerking op maat.

Wilt u op stap in de duinen? Boek dan nu een kinderpartijtje of excursie op maat bij mij, voor jong en oud. Samen buiten genieten en veel beleven is mijn motto. Mét bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, dus u kunt met een gerust hart met mij op stap! Ook in het Engels.

Over Antje Ehrenburg

Ik ben duinecoloog en werk sinds 2011 voor mijn eigen onderzoek- en adviesbureau 'Antje Ehrenburg'. Ik heb jarenlange werkervaring in de Amsterdamse Waterleidingduinen, waar ik werkte als duinonderzoeker, adviseur en begeleider van vrijwilligers.

De duinen zijn mijn favoriete natuurgebied, liefst met weidse vergezichten, zingende vogels en bloeiende planten. Ik vind het heel leuk om kinderen met natuur kennis te laten maken: op een zelfontdekkende en ontspannen manier.

Mijn 'hoofdwerk' is ecologisch onderzoek en advies. Daarnaast verzorg ik kinderpartijtjes en excursies voor volwassenen in de duinen, en werk ik als eindredacteur voor Stichting Duinbehoud. Tot 2016 begeleidde ik natuurwandelreizen voor SNP Natuurreizen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding