Taoïstische coaching en training, Healing Tao, Chi Kung lessen, workshops

 Zijn& | Sietske van den Broek
 Haarlem

Taoïstische coaching en training, Healing Tao, Chi Kung lessen, workshops.

Ik combineer mijn opleiding en training in de Universal Healing Tao met een achtergrond in strategisch management, leiderschapstraining en persoonlijke ontwikkeling. Wijsheid, ervaring en praktische tools om gericht verder te kunnen met jouw vraagstuk.

Het ontwikkelen van kwaliteit van Zijn neem ik als uitgangspunt. Jouw kwaliteit, alle talenten en potentieel waar jij toegang toe hebt, wie jij in wezen bent, neem je immers overal mee naartoe. Of dat nu in je werk, thuis, of in relaties is...jij brengt jezelf in. Wil jij dat ook zo optimaal mogelijk doen? Daar help ik je graag bij. Met persoonlijke begeleiding, met Chi Kung of met het lichaam als ingang.

Ik begeleid veel mensen individueel, maar ook in teamverband. Soms vanuit een ervaren vraagstuk, probleem of klacht; soms puur vanuit het verlangen naar de volgende stap, de volgende beweging.

Ik geef ook regelmatig gastlessen, trainingen of workshops bij mensen thuis, op lokatie of op het werk. Veel gevraagde groeps sessies/lessen:

  • Landen in je lijf
  • Stress management
  • Your issues are in your tissues
  • Vrouwelijk leiderschap, hoe doe je dat?
  • Universal Healing Tao: helende klanken
  • Goede start: stromend en aanwezig beginnen

Je bent van harte welkom!

Over Sietske van den Broek

Mijn kennis, kunde en ervaring is veelzijdig, net als mijn werkzaamheden. In alles wat ik doe vind je wel een rode draad terug: Groei. Ik heb een passie voor kwaliteit van Zijn ontwikkelen, en True Yin terugbrengen in de samenleving. 

De afgelopen 15 jaar heb ik mij specifiek in een aantal thema’s verdiept. Innerlijke Alchemie, Healing Tao, vrouwelijke principes (Yin) en spiritualiteit vormen de basis van mijn werk. Niets aards is mij daarbij vreemd gelukkig. Daarom ervaren mensen mij niet als zweverig, maar juist als aards, krachtig, pragmatisch, compassievol en direct. Een stabiel en gegrond mens, met veel inzicht, een nuchtere en heldere blik.

  • Ik ben geschoold in Universal Healing Tao, Dao voor vrouwen, orgaan massage, Chi Kung, Sjamanisme, en Reading en Healing technieken uit diverse tradities. Ik werk graag samen met de ongeziene wereld, met spirits en gidsen die ons bijstaan. Ik geniet van de magie die dit steeds weer oplevert! Ik blijf mij voeden en ontwikkelen met steeds weer nieuwe opleidingen en uitdagingen.

Mijn meer Westerse opleiding en ervaring behelst strategisch management, coaching en leiderschapsontwikkeling. Ik heb zelf vele jaren als leidinggevende aan de lat gestaan, en als coach veel mensen geholpen met hun persoonlijke ontwikkeling en organisatie vraagstukken. Daarbij heb ik veel praktische tools opgedaan die ook voor jou van toegevoegde waarde kunnen zijn. Welkom!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding