Zang Retraites

 Praktijk voor Stembevrijding de Notenboom | Jan-Hendrik Veenkamp
 Haarlem

Heb je zin om te zingen? Dit is zingen voor iedereen!

Zingen is een natuurlijke en oorspronkelijke manier van jezelf uiten.  Samenzang kan ongekende vreugde en vitaliteit losmaken.  Het heeft een verbindende kracht zowel in jezelf als met je medezangers.  Mijn aanpak is laagdrempelig.  Je hoeft geen noten te kunnen lezen.  Je hoeft geen auditie te doen. Ik trek een diverse groep mensen aan.  Ervarene en onervaren zangers ontmoeten elkaar in mijn weekenden.  Vaak is het zo dat je niet moet wachten met aanmelden want er ontstaat meestal een wachtlijst.  Momenteel is het maximum aantal deelnemers 15.

De meeste zangweekenden breng ik voormalig klooster de Weyst onder.  Een authentieke plek.  Ideaal voor een zangretraite.  Met een kloosterkerk tot waarin het zalig zingen is.  Maar ook volop gelegenheid om buiten in de klooster moestuin te zingen.  Iedereen beschikt hier over een eigen kamer.  Het sanitair wordt gedeeld. Het is een eenvoudig logies met verrrukeljk puur eten ter plekke bereid door gastvrouw Nella en geplukt en geteeld door gastheer Sid. Ik kom hier al jaren en heb talloze worksops begeleid en voel me kind aan huis hier.

We zingen een reperoitre van wereldliederen en mantra's. Ik begeleid op piano, accordeon en trommel.  Hwet is zingen plus. Ik bedoel daarmee dat we ons openen voor de inspiratie van deze liederen.

Over Jan-Hendrik Veenkamp

Gaandeweg van dag tot dag in de kleine en grote zaken de kunst van het leven beoefenen zo ervaar ik mijn bestaan.

Mijn professionele achtergrond is die van hulpverlening en onderwijs. Ik werkte jarenlang als maatschappelijk werker en docent. Daarnaast voer ik al meer dan 18 jaar in Haarlem een eigen praktijk voor individuele begeleiding en groepen (psychosynthese, mindfulness en mantra's zingen). Dit heeft geresulteerd in mijn expertise tot stembevrijding.

Alles wat ik via ervaring en scholing heb geleerd komt in mijn vak van stemcoach samen. Hier ligt mijn hart.

Opleiding
Bij Jan Kortie in Amsterdam voltooide ik de tweejarige opleiding Ode an die Freude. Dit is een opleiding tot stembevrijder. Ik weet uit eigen ervaring en door het begeleiden van anderen hierin hoe bevrijdend het is je stem van "binnenuit" te laten horen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding