Japanse meridiaan Shiatsu en zwangerschaps Shiatsu

 Roots of life | Jun Tamori
 Haarlem

Shiatsu helpt je natuurlijke helende kracht te verbeteren. Ik beoefen al meer dan 20 jaar shiatsu-massage en heb een nationale certificering voor shiatsu-massage in Japan.

Wat ik in mijn praktijk aanbied zijn de originele Japanse Shiatsu-massage behandelingen: Namikoshi en Zen Shiatsu. Ik gebruik shiatsu om de vervorming van de meridianen van de patiënt te bepalen en de vervorming aan te passen.

Mijn woon/werk plaats is Haarlem maar ik kom ook graag bij mensen thuis voor de behandeling. Ik heb een aantal klanten die mij vragen om naar hen toe te komen in Amsterdam, Leiden, Den Haag etc. Neem gerust contact op met mij als u meer informatie wilt.

  • Een Shiatsu behandeling in mijn salon of op locatie proberen (behandeling van 70 minuten): 70 Euro (incl. BTW) indien op locatie bij u thuis is dat plus reiskosten.
  • Een Shiatsu behandeling ter plaatse in Haarlem (70 minuten): 70 Euro (incl. BTW)
  • Wilt u zelf graag lessen volgen om Shiatsu-massage te leren? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Over Jun Tamori

Mijn naam is Jun Tamori.  Ik ben Japans en woon al enkele jaren in Nederland, maar spreek nog geen Nederlands.  

Mijn missie is om Japanse traditionele shiatsu populairder te maken in Nederland. Bij mijn shiatsu gebruik ik geen kracht, maar pas ik de druk aan op de conditie van de huid en spieren van de patiënt. Ik probeer door middel van shiatsu natuurlijke druk op mijn patiënten over te brengen.  Ik ben van mening dat niet alleen shiatsu-technieken, maar ook de vertrouwensrelatie met de patiënt belangrijk is voor de behandeling.

Op 23-jarige leeftijd leerde ik Shiatsu aan het Japan Shiatsu College en Iokai in Tokyo, en leerde ik Shiatsu van de zonen Namikoshi en Masunaga van de oprichters van Shiatsu in Japan. Op mijn 27e begon ik mijn eigen shiatsukliniek.  Ik deed niet alleen shiatsu in Japan, maar ook in New York.

Ik kan alle Japanse shiatsu in therapie voor je gebruiken.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding