Bearcreek- Praktijk en opleiding voor sjamanistische heling en levenswijze

 Bearcreek | Mark Hoek
 Haarlem

Bearcreek - praktijk en opleiding voor sjamanisme. In mijn praktijk bied ik je de ruimte om je (verder) te verdiepen in de sjamanistische wereld. Of je nu komt voor kennis, heling, visioen of ervaring je bent van harte welkom.

De praktijk is nu gevestigd op de:
Schotlandstraat 226-230
2034 LH, Haarlem

Je bent hier welkom voor healing en individuele begeleiding. Je kunt terecht voor:

  • Een lichte sessie energetisch schoonmaken/ koorden verwijderen. Kost € 50 en duurt bijna een uur.
  • Een intensieve sessie energetisch werk. Kost € 75 en duurt ongeveer 1 1/2 uur
  • Voor een transformatie sessie voor moeilijke stukken. Kost € 125 euro en duurt ongeveer 2 1/2 uur
  • Sjamanistische counseling. Kost € 50 en duurt een uur.
  • Mocht je op individuele basis les willen dan is dat 3 uur voor € 150,-.

Voor het maken van een afspraak mail of bel.

Dat je mag stralen op je pad, Mark Hoek - Eagle Eye

Over Mark Hoek

Van jongs af ben ik bezig geweest met de bedoeling en betekenis van het bestaan. Vanuit die zoektocht ben ik met diverse spirituele richtingen in aanraking gekomen, altijd op zoek naar ware kennis. 

Toen ik in 1994 in contact kwam met het sjamanisme voelde dat als thuiskomen. Gelijktijdig kwam ik in aanraking met de zweethut ceremonie. In eerste instantie werd ik vuur hoeder, daarna ben ik zelf zweethutten gaan geven. 

Mijn opleiding kreeg ik in de VS, bij spirituele leraren Black Bear en Christopher Beaver. Ik heb bij hen geleerd dat alles energie is. Dat ook je schaduwkanten eigenlijk stukken energie zijn die je in kracht om kunt zetten. Hun unieke manier van lesgeven is confronterend, humorvol en altijd op een liefdevolle wijze. Dit is een leidraad voor mijn eigen leven geworden, maar ook voor mijn manier van onderwijzen. 

Vanaf 2003 ben ik gaan trancedansen. In de training bij Wilbert Alix kreeg ik mijn eerste visioen, die richting aan mijn leven gaf. Hierna ben ik begonnen met het geven van trancedans-lessen voor groepen, iets wat ik nog steeds met ontzettend veel plezier doe. 

Vanaf 2004 ben ik mij intensief bezig gaan houden met de Susquehannock benadering, een traditie van een inheems Amerikaanse volk die, die uitgaat van je sterkste kant, de liefde voor het bestaan en de spirits. Deze heeft mij enorm geraakt en een diep vertrouwen in het bestaan gegeven. Sinds 2009 ben ik geadopteerd lid van de Susquehannock Tribe of Florida.

De richtingen die mij eveneens gevormd hebben en waar ik heel dankbaar voor ben zijn Sannyas van Osho, Advaita Vedanta van Alexander Smit en de Avatar trainingen van Harry Palmer. 

Als beoefenaar van het sjamanisme probeer ik een brug te slaan tussen oeroude kennis en de huidige maatschappij. Ik help en leer mensen door middel van sjamanistische technieken en rituelen om tot hun ware potentieel te komen. 

Ik verzorg diverse activiteiten. Trancedansen, de zweethut, dreamtime medicine lodge, de jaartraining sjamanisme en verschillende sjamanistische workshops. Ook ben ik beschikbaar voor individuele sessies en begeleiding.

Dat we mogen stralen.

Mark Hoek - Eagle Eye

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding