Stemwerk: Je eigen stem, een nieuw geluid

 Je eigen stem | Henriëtte Middelkoop
 Heemstede

De stem is het meest persoonlijke expressie middel dat we bezitten. Onze stem is verbonden met wie we zijn en via je stem laat je horen wie je bent.

Onze stem is een directe afspiegeling van onze persoonlijkheid. Spanningen, onverwerkte gebeurtenissen en ingehouden emoties zetten zich vast in je lichaam en beïnvloeden je stemgeluid. Vaak zijn we geremd in onze persoonlijke expressie en voelen ons onvrij. In Stemwerk werk je aan de relatie tussen je stem en je persoonlijkheid. In die relatie wordt duidelijk wie je in alle veelzijdigheid bent en wat je daarvan aan de buitenwereld kenbaar maakt.

De trilling van je stem raakt je gevoel, maakt je bewust, losser en brengt je meer in contact met jezelf; je wordt je bewuster van je eigen energie en kwaliteiten.

Henriëtte Middelkoop werkt zowel vanuit de persoonlijke als de fysieke kant van de stem. Door te werken met stem en lichaam laat ze je ervaren hoe plezierig het is om jezelf voluit te laten horen. Henriëtte is geboeid door de kracht die er van stem en lichaam uit gaat.

Haar kwaliteit is mensen in contact te brengen met hun diepere gevoelens en hun eigen kracht, en ieder weer zijn “eigen lied “ te laten zingen.

Over Henriëtte Middelkoop

Henriëtte is geboeid door de kracht die er van stem en lichaam uit gaat. Haar kwaliteit is mensen in contact te brengen met hun diepere gevoelens en hun eigen kracht, en ieder weer zijn “eigen lied“ te laten zingen.

Henriëtte is in 1987 afgestudeerd als muziektherapeut. In 1991 heeft ze de V.O. therapeutisch groepswerk afgerond en in 1997 de opleiding Stemwerk in Rotterdam. Bij het ITIP ( Instituut voor Toegepaste Intergrale Psychologie ) heeft zij de opleiding voor lichaamsgerichte therapie gevolgd. Ze volgt regelmatig workshops en bijscholingen bij (inter)nationale stemdocenten.

Henriëtte heeft in de psychiatrie gewerkt en heeft sinds 1997 een eigen praktijk. Daarnaast is regelmatig werkzaam in retraites bij Corrie Stoeckart. Zij is gecertificeerd Feldenkraisdocent.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding