Stembevrijding, Moonlight Mantra en (adem)coaching bij Canto!

 Canto! Haarlem | Charo Durán
 Haarlem

Jij wilt leven. Je wilt je vrij voelen. Om te laten zien en horen wie jij bent. Maar je merkt dat er een blokkade is; iets houdt je tegen om voluit te zijn wie jij bent. Voluit te leven hoe jij wilt leven. Om voluit jouw stem te laten horen, vanuit jouw hart. Canto! verwelkomt je met open armen.

Stembevrijding 
In een individuele sessie & groepsworkshop stembevrijding nodig ik je uit om te onderzoeken wat ernaar verlangt om gehoord te worden en wat het is wat jou tegenhoudt daarin. Vanuit een veilige ruimte, waarin alles er mag zijn wat aan bod komt, gaan we samen op pad om dat verlangen stem te geven. Want diep van binnen weet je hoe bevrijdend het is om helemaal de ruimte te nemen om te laten zien en horen wie jij bent. Om voluit te klinken en voluit te leven.

Innerlijke stem - lichaamsgerichte coaching

Zit je vast op een plek waar het niet stroomt, kom je er met je gedachten alleen niet uit? Zoek je naar een belichaamde manier om jouw innerlijkestem te vinden en laten horen? In een individuele coaching sessie van 1,5 uur, door middel van Ademwerk, Stembevrijding, Poly Vagaal Theorie en energetisch werk. 

Moonlight Mantra 
Bij Volle Maan zingen we mantra's in allerlei talen met elkaar in een prachtige kerk midden in Haarlem. Landen in jezelf en contact maken met anderen, door middel van stilte en samen zingen. Deze avonden zijn in samenwerking met het Stadsklooster Haarlem. 

Over Charo Durán

Altijd gefascineerd door de stem, de adem en de magie van muziek, ben ik na een opleiding aan het conservatorium en verschillende instituten, nu werkzaam als Stembevrijder, zangdocent en (adem)coach binnen Canto! 

Het verlangen om volledig en vrijuit mijzelf te zijn, bracht me bij verschillende bewustzijns-wijsheden, zoals mindfulness, yoga, taoïsme, boeddhisme. In Stembevrijding en Ademwerk ervaar ik een een prachtige en krachtige eenheid: Adem als ingang naar ons diepste wezen en onze Stem als uiting van ons diepste wezen.  

Wat een wonder om te ervaren hoe heerlijk dat is, als ik mijn authentieke stem kan vinden en uiten; en wat heerlijk dat ook de luisteraar/mijn omgeving mij hoort en kan ontvangen. Wat een bevrijding om mijn (innerlijke) stem te vinden en te laten horen!


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding