Villa Vijf33, prettig werken in de rust van het landelijk gelegen Vijfhuizen, vlakbij Haarlem

 Villa Vijf33 | Mia Macke
 Vyfhuizen

Spreekkamers, behandelruimte, zaal

In de stilte van Vijfhuizen, vlakbij Haarlem, staat Villa Vijf33. Dit pand heeft altijd een maatschappelijke functie gehad. Op deze heerlijke plek, die we duurzaam, milieuvriendelijk en met hergebruik van materialen hebben verbeterd, is het prettig werken voor coaches, masseurs, trainers, therapeuten, mediators. 

Als je thuis werkt met cliënten, moet je vaak eerst opruimen en schoonmaken en soms je (woon)kamer ombouwen, je kinderen tot stilte manen. Wellicht is het lastig met parkeren. In de Villa kun je per afspraak terecht, waardoor je niet vast zit aan permanente huur voor een praktijkruimte. De ruimte waarin je werkt is schoon, evenals de inventaris van de keuken. Je kunt je aandacht daardoor richten op je cliënten. Parkeren is gratis, en bus 300  (de zuid-tangent) heeft een halte in het dorp.

  • Er zijn  2 spreekkamers van 12 m2, een behandelkamer van 12 m2 en een zaal van 10 x 5 m te huur. Al deze werkruimtes liggen aan de achterzijde van het pand. De kamers grenzen aan de tuin. De tuin met een vuurkorf is ook beschikbaar bij huur van de zaal, om de pauze door te brengen of een deel van de activiteiten uit te voeren. 
  • Wij gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.
  • Desgewenst ondersteunen we huurders met PR via de website, nieuwsbrief en social media.
  • In overleg kunnen we een veganistische maaltijd verzorgen voor een groep.

Wees welkom om bij een kopje thee kennis te maken en de ruimtes te ervaren. 

Over Mia Macke

Mijn leven lang ben ik op zoek geweest om het leven, de mensen en mezelf te snappen. Ik begreep er niets van. Zo gaat dat kennelijk, van buiten naar binnen. Dit heeft me op veel plaatsen gebracht. 

Co-counselen, rebirthing, encounter waren o.a. de eerste alternatieve zelfhulp- en groei-methodes. Eenmaal op het pad van zelf-ontdekking kon ik niet anders meer dan verder gaan. 

Ik heb altijd gedanst, als kind al was ik op ballet. Daarna allerlei vormen van dans: stijldansen, jazzaballet, Afrikaanse dans, buikdans, en vooral intuïtieve dans. Dansen brengt me direct in contact met mezelf.

Eenmaal opgeknapt na een fikse burn-out kregen veel dingen in mijn leven een ander belang. Ik ontmoette Cees, met wie ik bijna 30 jaar getrouwd ben. Wij hebben in verschillende situaties samen gewerkt en enkele grote reizen gemaakt. We kwamen in contact met Familieopstellingen, en dat was weer een keerpunt in mijn leven. Ik gaf een paar jaar workshops in Villa Vijf33. en dat voelde als een heerlijke plek om te werken.

In 2016 kwam de impuls om vanuit Haarlem te verhuizen. De Villa stond te koop. We gingen kijken en waren verkocht. Een razendsnel en bijzonder proces, met heel veel steun. In een half jaar tijd woonden we er. Alle ruimtes voor huurders zijn klaar, evenals mijn praktijkruimte voor familieopstellingen en Cees zijn keuken voor kookactiviteiten. 

De Villa is nu klaar om te gaan bruisen met activiteiten waarmee mensen verder komen in hun proces, zowel werkers als cliënten/deelnemers aan activiteiten. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding