Fit met Eva - Leefstijlcoaching op maat - Haarlem

 Fit met Eva | Eva Cornet
 Haarlem

Bij Fit met Eva (leefstijlcoach Eva Cornet) kunt u terecht voor leefstijlcoaching op maat en de Gecombineerde Leefstijlinterventie. Eva is een enthousiaste coach die de juiste snaar raakt en u waardevolle stappen laat zetten om gezonder te leven.

Een gezonde leefstijl betekent meer dan gezond eten en voldoende bewegen. Goed slapen en aandacht voor zingeving, ontspanning en plezier zijn minstens zo belangrijk. Tijdens een traject krijg je niet alleen meer kennis over een gezonde leefstijl, je krijgt ook inzicht in je eigen gedrag en (on)gezonde gewoonten. Je krijgt handvatten hoe je je gedrag kunt aanpassen zodat het makkelijk vol te houden is en tegelijk effectief is. Ik coach je om jouw leefstijl zo in te richten, dat je de rest van je leven van de gezondheidsvoordelen profiteert. 

Waarom bij Fit met Eva?
Iedereen is anders en heeft andere behoeften. Ik luister goed naar jouw verhaal en vraag door om tot de kern te komen. Ik ben enthousiast, kan jou goed motiveren en ben empathisch. Deze combinatie ervaren mensen als erg prettig.  

Traject op maat
Een persoonlijk leefstijltraject stel ik volledig op maat voor jou samen. Het traject start altijd met een intake. Daarna kun je op basis van jouw doelen kiezen uit een aantal coachingsgesprekken, eventueel aangevuld met persoonlijke (outdoor) sportbegeleiding of wandelcoaching of stoppen met roken begeleiding.

De voordelen van een gezonde leefstijl
Met een leefstijltraject op maat::

  • Voel je je fitter
  • Ervaar je minder stress
  • Krijg je een betere conditie
  • Val je af
  • Maak je gezondere keuzes
  • Slaap je beter
  • Krijg je de regie over je eigen gezondheid terug

Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezondere leefstijl!

Over Eva Cornet

Ik ben Eva Cornet, leefstijlcoach in Haarlem, verslaafd aan hardlopen en wandelen in de natuur. Ik woon samen met mijn man, twee jongens en twee Griekse adoptiehonden in Haarlem.

Minder stress
Van oorsprong ben ik opgeleid tot communicatiedeskundige en eindredacteur. Ik heb veel leuke werkgevers en uitdagende banen gehad, maar alleen maar computerwerk doen is niks voor mij. Alleen ondernam ik nooit actie om daar verandering in te brengen. Tot ik in 2016 overspannen thuis kwam te zitten. Een tweede kind, een drukke baan, veel reistijd; het werd me allemaal even te veel. Ik raakte in een neerwaartse spiraal en ging juist minder sporten en ongezonder eten. Terwijl ik juist zo graag een veel sport en gezond eet! Daardoor kon ik ook de slaap moeilijker vatten. Iets wat me destijds enorm in de weg zat. Na een paar weken rust, kon ik weer helder denken. Natuurlijk wist ik wat ik moest doen om hieruit te komen: sporten, gezond eten en tijd voor ontspanning inplannen. Al direct merkte ik hoe goed dat me deed. Hoe langer ik mijn gezonde leefstijl volhield, hoe beter ik weer ging slapen en hoe minder stress ik ondervond. 

Het roer om
Ik weet als geen ander wat een gezonde leefstijl je kan brengen, maar ook wat een ongezonde leefstijl met je doet. En hoe lastig het kan zijn om het roer om te gooien en (weer) gezond te gaan leven en voor jezelf te kiezen! Om anderen daarbij te ondersteunen en de weg naar een fitter leven makkelijker te maken, startte ik met de opleiding tot leefstijlcoach bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Een bijzonder inspirerend opleidingstraject! In anderhalf jaar maakte ik de transformatie van ‘fitte Eva’ naar ‘Fit met Eva’, mijn praktijk die begin 2019 het levenslicht zag.

Het is mijn doel om met Fit met Eva bij te dragen aan zoveel mogelijk fitte Haarlemmers!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding