Coaching voor Zorgprofessionals | stress- en burn-outcoach | 1 op 1 coaching in de natuur |workshops

 Mieke Zorgt, Coaching en advies voor de zorg | Mieke van der Putte
 Santpoort Zuid

Ben jij de stress, eeuwige druk en het gevoel van altijd te kort schieten ook zo zat? Als coach voor zorgprofessionals help ik met stress en burn-outklachten. Dat doe ik buiten in de natuur.

Als je in de zorg werkt dan weet je wat het is om hard te werken en je eigen belangen achter die van je cliënt te zetten. Je loyaliteit is vaak enorm en je hebt er geen probleem mee om een tandje bij te zetten. Maar wat nu als het allemaal te vaak aan je gevraagd wordt en je het gevoel hebt geen nee te kunnen zeggen?

Ik geloof dat het niet erg is om hard te werken en anderen helpen is een prachtig doel alleen niet ten koste van jezelf.

Ik wil ervoor zorgen dat je met dezelfde passie en plezier blijft werken als toen je koos voor het vak. Dat je niet als een blind paard blijft door knokken en ondertussen vergeet wat je belangrijk vindt en waar je blij van wordt. Die momenten die jou (werk)dagen mooier maken, die doen er toe.

En dus moet er ruimte zijn voor jou! Ruimte voor jouw emoties, jouw twijfels, jouw angsten en bovenal ruimte voor herstel. Zodat je met veerkracht dit prachtige werk kan blijven doen zonder jezelf weg te geven.

Over Mieke van der Putte

'Zo erg is het met mij nog niet, dat overkomt mij niet.' Ik weet nog dat ik dit tegen een collega zei die vroeg of het wel ging en ik niet een beetje beter op mijzelf moest letten. Anders kon ik wel eens 'omvallen'.  ​Uiteindelijk werd dit een burn-out die 8 maanden duurde. ​Ik werd gedwongen om dingen anders te gaan doen.

Ik ben Mieke van der Putte, 40 jaar en woon in Santpoort Zuid samen met mijn twee kinderen.

  • De afgelopen 23 jaar heb ik met veel plezier in de gehandicaptenzorg gewerkt. Daarnaast run ik sinds 2 jaar een coaching praktijk voor medewerkers die in de zorg werken of onderwijs.

Ik ben ervaringsdeskundige als zorgproffesional en heb ook een burn-out gehad. Daarnaast ben ik naast mijn zorgopleidingen opgeleid als, stress- en burnout coach en heb ik diverse opleidingen in NLP, HSP en Vitaliteit.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding