Workshop Dag: onderduiken en weer opduiken
ZA 19 december | 11.00-16.00 uur | Haarlem

80,00 | reductie voor vroegboekers, die bestellen vòòr 31 oktober is de prijs: € 65,00


NIEUWE WORKSHOP

Een ontdekkingsreis in jezelf via SATSANG (bijeenkomen in waarheid)
Waarom ervaar ik afgescheidenheid? Waarom verlang ik naar eenheid? Alle vragen kunnen worden gesteld.

Het ontdekken van je lichaam als communicatiemiddel èn het ontdekken van dat wat je denkt te zijn en dat wat werkelijk IS.
Het lichaam is je anker hier op aarde, het is je communicatie middel tussen jou en JOU en dus van belang. 

Zelf lunch meebrengen of lekker in Haarlem centrum op een terrasje een lunch gebruiken. We zijn namelijk in het centrum!
Adres: Zaal YOGA BE  Spaarnwouderstraat 69 zw. Haarlem

REVIEW VAN EERSTE WORKSHOP:

De oefeningen gaven me een dieper voelen van zowel de ruimte om me heen als ook innerlijk. Het effect daarvan is een toename van helderheid. Gevoelens en innerlijke sensaties zijn er altijd wel, maar zo worden ze zuiverder waarneembaar. Voor mij legt dat ook de relatie met de satsang.
Je zou kunnen zeggen dat het zuiver waarnemen van sensaties en gevoelens ook duidelijker maakt dat je die niet bent. De emoties gaan niet zo snel met je op de loop als je ze zuiver waarneemt, en het is meer vanzelfsprekend om ze te laten zijn.
Voor mij stond de satsang dan ook in dat licht. Ik kan mijn innerlijke sensaties naar buiten brengen zonder door ze meegenomen te worden. Op die manier zie ik beter wat daaraan ten grondslag ligt.
Al met al een boeiende workshop, die weer een nieuw licht werpt op voelen.

Wim

 

Informatie + Aanmelden » Bevrijd Leven | Carla van Hooff

www.bevrijdleven.nl

YOGA BE
Spaarnwouderstraat 69 zwart
2011 AC Haarlem

Carla van Hooff
31235256432/0640223656
carla.van.hooff AT 12move DOT nl

Meer agenda van Bevrijd Leven

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!