VR 08 mrt  |  19.30 - 20.45 uur

MEN-ditation (inspirerende meditatieve avond voor mannen)

  • Lo Rig | Xander van der Zijden
  • Inloop vanaf 19:15 uur
  • 10,00 | proefles 10 euro, hierna 15 euro per keer

MENditatie is, zoals de naam doet vermoeden, een samen-ZIJN bestemd voor mannen. Iedere man vanaf 18 jaar oud, ongeacht achtergrond of ervaring, is van harte welkom.

Tijdens de MEN-ditatie zit of lig je op een matje of meditatiekussen. Deze zijn evenals dekentjes aanwezig. Je kunt ook jouw eigen materialen meenemen. 

  • Iedere MEN-ditatie is er een thema waarover Xander zijn inspiratie zal delen. Vervolgens start de geleide meditatie en is er ruimte voor ademwerk en zijn er lichaamsgerichte oefeningen. Soms is er (live) muziek ter ondersteuning. Xander geeft ook tal van praktische tips die direct toepasbaar zijn in jouw leven. 

Mannen hebben nog wat verantwoordelijkheden te dragen waardoor er niet altijd ruimte en tijd is voor de binnenwereld en het gevoelsleven. Tijdens een MEN-ditatie MOET je niets en mag er ontstaan wat het moment toelaat. Er is ruimte om alles in stilte te ervaren en er is ruimte om te delen. Het maakt niet uit want er is geen oordeel. 

Over Xander
Xander mediteert al meer dan 20 jaar waarvan de laatste 10 jaar op dagelijkse basis in allerlei (professionele) samenstellingen. Hij heeft nog nooit een boekje over meditatie gelezen of een cursus gevolgd. De vele honderden geleide meditaties en innerlijke processen die hij heeft verzorgd, ontstaan altijd zonder script en in het moment. 

Opgave kan per mail en meer info is te lezen via de website.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding