Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

ZA 13 jul  |  10.30 - 16.00 uur

Stilte Retraitedag in de Kennemerduinen

  • JHCoaching | Jolanda van der Heijden
  • 78,00 | 78 euro, 68 euro pp bij aanmelding van 2 personen (incl. thee en versnaperingen)

Deze stilte retraitedag biedt je de mogelijkheid om in alle rust helemaal bij jezelf te komen.  

Stel je voor.... een hele dag voor jezelf, om tot rust te komen.... 
We spreken af in de Kennemerduinen. Na de kennismaking gaat de stilte in.... je loopt in stilte, voelt de grond onder je voeten, ruikt de aarde, ziet het groen,luistert naar de vogeltjes en je arriveert op een fijne plek in de duinen waar een begeleide meditatie volgt die je alleen maar hoeft te ondergaan. Langzaamaan kom je tot rust, je gedachten zijn op de achtergrond aanwezig. De geluiden, geuren en beelden van de natuur vullen je lichaam en geest. En dan loop je weer rustig verder in stilte en volgt de mindful yoga, eenvoudige staande oefeningen die je in vertraagd tempo uitvoert. En zo gaat de dag verder. Stilte wandelingen door de prachtige natuur worden afgewisseld met rustgevende activiteiten in stilte. 

Programma:

  • uitleg/vragen
  • voorstelrondje
  • mindful stiltewandelingen in de prachtige natuur
  • rustgevende yoga
  • mindfulness meditaties
  • relaxte bodyscan 
  • groepshealing
  • afronding

Reacties: “Ik was de hele dag in het “hier en nu”, “Fantastisch was het, ik heb even geen woorden”, “Heel fijn met al die activiteiten tussendoor”, “Wat een bijzondere dag”, “Tijdens de Stilte Retraitedag weer prachtige stukjes Kennemerduinen ontdekt, heerlijk gewandeld, afgewisseld met fijne activiteiten. Genoten van het frisse groen, de geuren, de bloemetjes, de geluiden van de vogeltjes, de vlinders en het perfecte wandelweer. Dank je wel Jolanda, voor deze bijzondere dag met mooie inzichten”. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding