Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

VR 17 mei  |  10.00 - 14.00 uur

Basisworkshop Healing

  • Levens-Weg-Wijzer | Bianca Belle-Kuik
  • Inloop vanaf 09:45u
  • 50,00 | Betalen vooraf met een tikkie (in de bevestigingsmail)

Iedereen kan healen... Wil jij kennis maken met healing? Dan is deze healing workshop ideaal voor jou. Je leert twee eenvoudige en krachtige healingtechnieken. Ook is deze workshop een mooie verdieping voor de meer ervaren healers.

Healing is één van de oudste technieken om mensen te ondersteunen bij hun klachten of beter te maken. Het is zo mooi om te ervaren wanneer er een samenspel ontstaat tussen de energie van de behandelaar en de ontvanger. 

De twee technieken die je tijdens deze workshop leert kun je bij allerlei aandoeningen gebruiken. Degene die de healing geeft, geeft het lichaam van de ontvanger de ruimte om zijn zelfhelend vermogen aan te zetten en/of te vergroten.

De workshop duurt maximaal 4 uur en we behandelen de volgende onderwerpen:

  • De basishouding (lichaam en mindset) om een healing uit te voeren
  • Energie voelen
  • Een (pijn)plek energetisch voelen
  • Een plek energetisch schoonmaken
  • Een plek de juiste hoeveelheid energie geven
  • Jezelf energetisch schoonmaken
  • Je eigen energie en trilling verhogen

Enkele reacties:
"Door het energetisch schoonmaken knapte ik heel erg op en toen ik zelf energetisch aan het schoonmaken was, voelde ik het stromen. Ik besef nu dat alles energie is en ik ga dit zeker gebruiken." ~ S. Peute ~"Het voelt heel prettig om energie vrij te maken. Verrassend om te ervaren dat je pijn kunt wegnemen."~ Joke Smink ~

Heb je interesse? Meld je aan op de website.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding