Technisch Ondersteuner voor de bewuste ondernemer in persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling

 Levens-Weg-Wijzer | Bianca Kuik
 Haarlem

Naast medium en healer werk ik parttime als Technisch Ondersteuner(VA). Mijn kennis is breed, maar voornamelijk MS Office, WordPress, Elementor, Canva, ActiveCampaign, MailChimp en MailBlue. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk voor de kleine ondernemer, die een bewust bedrijf heeft, zoals persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling.

Na mijn studie Elektrotechniek aan de HTS ben ik meteen de IT ingerold als database programmeur. In de volgende 20 jaar heb ik veel rollen mogen vervullen binnen de IT. Daardoor heb brede technische kennis opgedaan. Ik begrijp computers en programmatuur, dat zit in mijn natuur, net als mijn gevoeligheid. De laatste 9 jaar van mijn technische carrière ben ik me daarnaast gaan ontwikkelen als medium en healer.

Ook voor mij zijn deze twee talenten een interessante combinatie en ik ben een poosje zoekende geweest in welke vorm deze twee bij elkaar konden komen. En nu blijkt dat deze twee perfect kan combineren als technisch VA voor de bewuste ondernemer die ook bezig is met persoonlijke & sprituele ontwikkeling.

Onderdeel van het kennismakingsgesprek is een reading (Spiritueel Assesment). Deze reading is gericht op het pad van jouw ziel en wat er nu nog in de weg staat om dat pad te bewandelen.

Wat kan ik voor je betekenen:

  • Web Design
  • Automatische Mails
  • Social Media berichten inplannen
  • Facebook Advertenties
  • Templates & Brochures
  • Email handtekening

Denk je dat wij een goede match zijn en dat ik iets voor jou en je bedrijf kan betekenen? Neem dat contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over Bianca Kuik

Ik ben Bianca Belle-Kuik, ik ben getrouwd met François Belle en samen hebben wij een poes Nouki. Aan de ene kant ben ik een echte nerd (ik heb dan ook 20 jaar in de IT gewerkt) en aan de andere kant ben ik heel gevoelig en sensitief.

Door allerlei gezondheidsklachten van jongs af aan tot aan nu heb ik heel veel geleerd over de wisselwerking tussen gezondheid, jezelf durven zijn en mindset. Het is heel verhelderend voor me geweest toen ik ontdekte wat mijn lichaam mij probeerde te vertellen en hoe ik werkelijk naar mijn lichaam kon luisteren.

Op mijn 32e kwam ik voor het eerst in aanraking met spiritualiteit en daarna is het balletje gaan rollen. Tijdens een bezoek bij vrienden voelde ik me aangetrokken tot een foto. Dat bleek de overleden zus van mijn vriend te zijn en er ontstond een gesprek tussen hem en haar met mij als tussenpersoon... Dit was nieuw voor mij en het heeft mijn leven veranderd... Dit talent heb ik de jaren daarna verder ontwikkeld op het gebied van healing en mediumschap.

  • Tegenwoordig begeleid ik mensen met hun Persoonlijke en Spirituele Ontwikkeling. Als je je spiritueel wilt ontwikkelen als healer of als medium, zul je merken dat je tegen jezelf aanloopt en dus ook aan persoonlijke ontwikkeling zal gaan doen om verder te komen met je Spirituele Ontwikkeling.

Een indruk van mijn gevolgde opleidingen: Intuïtieve Ontwikkeling, Persoonlijke Ontwikkeling, allerlei vormen van healing (Quantum Touch en Pranic Healing), (Intuïtieve) coaching vaardigheden, verschillendeTrauma technieken...

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding