Wil je ook wat losser leven?  Meer vanuit intuïtie bewegen en stappen zetten? Kom dan Do-In trainen! Op maandagochtend start er weer een nieuwe serie Do-In lessen.

Een training die helpt in je centrum te komen en diepe ontspanning te vinden. Even uit dat hoofd en weer terug op aarde. In de les wordt veel aandacht besteed aan het luisteren naar je eigen lichaam en het bewegen binnen je grenzen. Verschillende onderdelen komen aan bod: 

  • Meditatie, 
  • Meridiaan-strekkingen
  • Acupressuur
  • Tao-oefeningen
  • Ademhaling

Do-In: Laat je energie stromen

Do-in richt zich specifiek op het in balans brengen van je meridianen. Door deze kanalen stroomt de Ki, je levensenergie. Met als doel het zelfherstellend vermogen van het lichaam te stimuleren en blokkades en disbalansen in het lichaam op te lossen. 

Het beoefenen van Do-In helpt bij het in je centrum te blijven en ontspanning te vinden. Maar we gaan vooral lekker bewegen vanuit zelfcompassie. 

  • Kleine groep van 8 personen
  • Reserveer je plek via onderstaande inschrijfpagina (pepijnvanthoor.clientomgeving.nl/inschrijven)

Ervaar ontspanning en vitaliteit door Do-In Training. Een proefles om de kracht van deze eeuwenoude training te ontdekken. Wees welkom!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding