Herfstdeal: Sessie ACUPUNCTUUR van 75 voor 49 euro

 Zhong Jiao Acupunctuur
 Haarlem

Heb je al langer last van chronische of vage (pijn)klachten? Ben je nog steeds niet zwanger? Ben je toe aan een APK en reset voor je lichaam en geest? Wil je oude emotionele patronen loslaten? Blijf er niet langer mee rondlopen en ondersteun jezelf met een sessie acupunctuur. Acupunctuur is op vele punten inzetbaar. Specialisatie is Gynaecologie en kinderwens.

Denk aan nek- schouder en rugklachten, slaapproblemen, hoofdpijn, allergie,  een burnout of voor directe vermindering van stress.  Ondersteuning bij herstel van vele klachten en opbouw van het immuunsysteem en het verbeteren van je vitaliteit en energie.

Wat kan je verwachten?
De behandeling duurt 60 minuten. Van te voren mail ik je een vragenlijst. We hebben een kort intake gesprek, en ik meet je op met de Acugraph, waarna je direct ziet waar jouw blokkades zijn in de energiebanen. Ook werk ik met het Electro van Voll meet systeem.

Ik werk ook met de prachtige stemvorken van Acutonics op de acupunctuur punten. Helende frequenties als 432, 528 Herz voor vitaliteit en het loslaten van emoties en het doorbreken van stagnatie en het verminderen van stress, en helpt bij het vinden van je Dao, bewustwording.

Je bent van harte welkom bij het mooie Yoga centrum Bluebirds, in de Rozenstraat 5, vlakbij het station Haarlem. De deal is geldig voor nieuwe aanmeldingen of als een mooi kado voor iemand ter introductie! Je kan zelf je afspraak inboeken via het online boekingsysteem via de website.


€ 75,00
34 %
€ 49,00

Nog ...   dag   uur   min  

Je bericht wordt verzonden...

Ja, ik wil deze Bewust Deal.

Herfstdeal: Sessie ACUPUNCTUUR van 75 voor 49 euro

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Biografisch werk & Verhalen Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding