Rapid Transformational Therapie - EMDR - Hartfocus

In mijn praktijk voor Transformatie Therapie help ik mensen met het oplossen van emotionele en psychische pijn, vooral angst, depressie, trauma en verslaving. Ik volgde de opleiding tot Rapid Transformational Therapist, een methode die gebaseerd is op hypnotherapie, NLP, gedragstherapie, psychologie en psychiatrie. Daarnaast zet ik zo nodig EMDR in en Hartfocus. Twintig jaar werken in de psychiatrie en de ruime ervaring en kennis die ik in mijn persoonlijke ontwikkeling heb opgedaan zijn daarnaast een rijke bron van inzicht. 

De wisselwerking tussen de mens en zijn omgeving vind ik fascinerend. Het kleurt op vele niveaus de ontwikkeling van ons als individu en de keuzes die wij maken in ons leven, en dus ook wat wij doorgeven aan de wereld.

Is jeugd bepalend? In hoeverre zijn wij maakbaar? Allebei zeer. Indoctrinatie van buitenaf is daar een voorbeeld van, Franse woordjes leren ook. Dat betekent dus dat wij ook onszelf kunnen beïnvloeden. We kunnen voor een groot deel worden wie we willen zijn. De toegangspoort is het onderbewustzijn, wat tevens de bron is van creativiteit. 

Als coach begeleid ik je met liefde bij het vinden en transformeren van de negatieve overtuigingen die je hebt opgedaan in het verleden. 

Als onderzoeker en biograaf verdiep ik me graag in afgeronde levens en probeer het grote geheel te zien. Ik zoom in en ik zoom uit. En de basis voor alles is taal. In gesprekken een beweeglijke, verdiepende verbinder, in schrift een poort naar grenzeloze verbeelding, in gedachten ook de associatieve opening naar andere bewustzijnslagen.  

Over Vera Funke

De laatste decennia zijn er veel nieuwe inzichten ontstaan over de interactie tussen brein en emoties en zijn er nieuwe methodes ontwikkeld die heel direct en effectief helpen, zónder herbeleving, zónder diepgravende praatsessies of pillen. Ze zijn gebaseerd op de werking van de psyche en het enige wat noodzakelijk is, is dat je besluit dat je die verandering wilt. 

Ik heb een andere weg afgelegd. Vanaf mijn vijftiende leed ik onder depressies, met alle daarbij behorende verlammende overtuigingen over mijzelf. Ik heb inmiddels opgelost wat me blokkeerde en ik ben nu een vrij mens. Mijn zoektocht was lang en pijnlijk, maar het heeft me veel gebracht. De verschillende therapieën gaven me inzicht in de menselijke geest, de programma’s die ik deed en de boeken die ik las leverden me kennis, de opleidingen die ik volgde brachten me kunde. Twintig jaar werken in een psychoanalytisch georienteerde psychiatrische praktijk, betekent dat ik nergens van op kijk, ik weet dat het leven zélf de meest bizarre film is die er bestaat.   

Naast mijn praktijk doe ik historisch onderzoek naar afgeronde levens en schrijf daarover. Ik probeer de grote verbanden te begrijpen door de details te zien. Mijn werk als therapeut en als onderzoeker liggen dicht naast elkaar, voor beide is kennis en inzicht nodig van de menselijke psyche, en voor beide is het nodig om afwisselend diep te graven en erboven te hangen met een wijde blik.  

Vera Funke Transformatie Therapie
Vera Funke

Vera Funke Transformatie Therapie
Groot Heiligland, 32
2011ER Haarlem


Professionals in de categorie Coaching - Lifecoaching

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!