.Praktijk voor massage en lichaamsgerichte therapie | Haarlem

Massage

In ons vaak drukke bestaan met alle stress is het een uitdaging om goed voor het lichaam te zorgen. De huidige manier van leven leidt regelmatig tot spanning en klachten, signalen van het lichaam dat het behoefte heeft aan meer balans.

Massage zorgt ervoor dat jij weer in balans komt. Het biedt je de aandacht en rust die het lichaam nodig heeft om te herstellen en je weer vitaal te voelen. Dit is de basis die ontspanning en energie geeft en waardoor jij het beste tot je recht komt. 

Heb je het gevoel dat jouw lichaam wel wat extra aandacht kan gebruiken, dan kan je bij mij terecht voor:

  • holistische ontspanningsmassage
  • deep tissue massage
  • klachtgerichte massage

Lichaamsgerichte therapie

Naast massages geef ik lichaamsgerichte therapie. Deze vorm is niet enkel gericht op de behandeling van symptomen, maar ook op het onderzoeken van wat er onder de oppervlakte leeft. In het lichaam houden we vaak veel spanning vast door beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties. Door bewust de verbinding te maken met het lichaam kunnen deze stukken worden doorzien en doorvoeld. Dit kan je veel inzicht geven in jezelf. De therapie is er uiteindelijk op gericht om beter naar de signalen van je lichaam te leren luisteren en daar op een passende wijze voor te zorgen. Dit is de sleutel tot meer balans en ontspanning in je leven.

Over .Minne van Woersem | Haarlem

Mijn naam is Minne van Woersem. Na een vierjarige opleiding tot holistisch massage- en bewegingstherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam, ben ik in 2013 met mijn eigen praktijk begonnen.

De relatie tussen lichaam en geest heeft me altijd gefascineerd. Al van jongs af aan hield ik me bezig met meditatie. Na mijn eerdere studie Rechten heb ik twee maanden verbleven in een boeddhistisch klooster. De eenvoud en het leven vanuit bewuste aandacht hielpen me om meer te genieten van de kleine dingen in het leven. 

Dit vond ik minder in mijn werk als jurist, daarom heb ik dit pad op een gegeven moment losgelaten. Nu in mijn eigen massagepraktijk vind ik deze bezieling terug en kan ik tegelijkertijd iets voor anderen betekenen. Dit geeft me veel vervulling. 

Het afgelopen jaar ben ik verder begonnen aan een opleiding tot analytisch therapeut aan de Jung Academie. Deze therapie richt zich op het integreren van onbewuste delen in jezelf en geeft inzicht in wat er onder de oppervlakte leeft. Een mooie verdieping die ik graag wil combineren met het huidige lichaamswerk. 

Naast mijn werk houd ik van sporten, dansen en ben ik graag in de natuur.


Foto 2 .Minne van Woersem Foto 3 .Minne van Woersem Foto 4 .Minne van Woersem Foto 5 .Minne van Woersem Klik om te vergroten

NatuurKracht
.Minne van Woersem


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Astrologie Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Catering Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Drukwerk en uitgeverij Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunst Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Regressie- en reïncarnatietherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Rituelen en Ceremonies Shiatsu Therapie Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!