Coaching en training van hooggevoeligen bij stress en burnout

Ben jij een hooggevoelige professional die worstelt met de eisen en verwachtingen die jouw organisatie, functie, werk- of privé-omgeving aan je stelt? Als stress en burn-out coach help ik hooggevoelige professionals om beter om te gaan met werkdruk en stress. Dat doe ik door je bewust te maken van je eigen kracht. Mijn motto: Haal het goud in jezelf naar boven en groei !

Ik help je om met deze eisen en verwachtingen om te gaan door je bewust te maken van je eigen kracht en ambities. Daardoor ben je in staat om heldere keuzes te maken en te focussen op waar je goed in bent én wat je graag doet. Zo krijg je weer energie, kun je je ontwikkelen in je werk en je persoonlijke leven en met plezier werken aan een succesvolle carrière. 

  • Het goud (aurum) in jezelf naar boven halen en dat benutten in de dagelijkse realiteit. Dat is waar Aurealis coaching voor staat. 

Ieder mens heeft een unieke kracht in zich.
Die kracht geeft hem zelfvertrouwen en biedt de sleutel tot persoonlijke ontwikkeling, ambitie en succes. Ik geloof dat ieder mens vroeg of laat in staat is deze kracht te ontdekken en te gebruiken om zijn dromen op eigen wijze waar te maken en een gelukkig mens te worden. Sommigen hebben hun unieke kracht al vroeg ontdekt en benut, anderen hebben een crisis, een leerproces en een steuntje in de rug nodig om zich bewust te worden van hun kern.

Cliënten benoemen mijn integriteit, enthousiasme en stimulerende en motiverende aandacht voor hun verhaal. Ze voelen zich snel bij mij op hun gemak. Kenmerken van mijn aanpak zijn doel- en oplossingsgericht, analytisch, creatief, mindful, pragmatisch en realistisch. Gedreven vanuit een passie en compassie voor ieder mens en zijn bezieling.

Over Ardo Ebbinge

Ik ben Ardo Ebbinge. Mijn wieg stond in het Betuwse Tiel en na mijn basis en middelbare schooltijd aldaar toog ik naar Leiden om Farmacie te gaan studeren. Mijn apothekersopleiding heb ik in 1988 afgerond in Groningen. In dit vakgebied heb ik ruim 25 jaar gewerkt in diverse functies in de farmaceutische industrie en bij het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen.

In mijn werk ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als opleider, begeleider en coach van nieuwe collega’s. Mijn behoefte om werkelijk contact te maken met mensen en mijn nieuwsgierigheid naar de processen en factoren onder de waterlijn die het menselijk gedrag en functioneren beïnvloeden, hebben mij doen besluiten om mij volledig te gaan richten op het coachen.

  • In 2014 heb ik de Post-HBO opleiding individuele coaching bij De Haagse Hogeschool afgerond.
  • In 2016 ben ik van start gegaan met mijn eigen coachingspraktijk Aurealis coaching.
  • In 2017 heb ik mij gespecialiseerd als Stress en Burn-out Coach bij Sonnevelt Opleidingen. 

Ik bied begeleiding en ondersteuning bij herstel en preventie van stress en burn-out klachten.
Cliënten benoemen mijn integriteit, enthousiasme en stimulerende en motiverende aandacht voor hun verhaal. Ze voelen zich snel bij mij op hun gemak. Kenmerken van mijn aanpak zijn doel- en oplossingsgericht, analytisch, creatief, mindful, pragmatisch en realistisch. Gedreven vanuit een passie en compassie voor ieder mens en zijn bezieling.

Andere passies van mij buiten het coachen zijn zingen, zowel solo als in koorverband, heerlijk zeilend uitwaaien op het water en al wandelend de natuur ontdekken.

Aurealis coaching - Als een Rots in de Branding
Ardo Ebbinge

Foto 4 Ardo Ebbinge Foto 7 Ardo Ebbinge Foto 8 Ardo Ebbinge Foto 14 Ardo Ebbinge Foto 15 Ardo Ebbinge Klik om te vergroten


Professionals in de categorie Stressmanagement

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!