Prachtige ruimte te huur voor dag en dagdelen. Zeer geschikt voor dans en yoga!

Op zoek naar een mooie locatie om bijvoorbeeld creatieve workshops, danslessen of yogalessen te geven? Studio Dance in Art is overdag, de weekenden en enkele avonden voor verhuur beschikbaar.

Dance in Art heeft op de begane grond een prachtig lichte ruimte met een uitstekende +/- 80 m2 dansvloer (springvloer) en een grote spiegelwand van ruim 8 meter. Boven is er +/- 25 m2 bruikbare ruimte voor creatieve workshops of vergaderingen. Daarnaast is er een kleine omkleedruimte, een toilet en een keukentje. Koffie en thee kan gezet worden en er is muziekinstallatie aanwezig (alleen aansluiting voor smartphone/iPod etc.).

De locatie is heel centraal: tegenover de lichtfabriek, 10 minuten lopen vanaf het station, gratis parkeergelegenheid voor de deur.

  • Huur is € 25,- per uur (voor eenmalig gebruik, minimale huur tijd 2 uur).
  • Dagdeel (09.00 – 14.00 uur | 12.00 – 17.00 uur | 17.00 – 22.00 uur): €95,-
  • Heel de dag (09.00 – 17.00| 14.00 – 22.00): €125,-

Over Martine van Santen

Martine van Santen is de oprichtster en artistiek directeur van de dansschool Dance in Art (DiA). DiA is een plek voor dans, kunst en performance training.

Carrière Martine van Santen: Van Santen is in 2004 cum laude afgestudeerd in Moderne dans, Movement Study en Choreografie aan de Northern School of Contemporary Dance, Leeds University in de UK. Sindsdien is zij werkzaam geweest voor verschillende freelance projecten en moderne gezelschappen als danseres, choreografe en docent door heel Europa en New York. In 2012 behaalde zij haar master titel voor de opleiding Master of Education in Arts aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, waar DiA aan ten grondslag ligt.

Methodiek van Martine van Santen
De methode die Martine van Santen gebruikt voor het proces van haar choreografieën is het engageren van de dansers op elk mogelijke manier. De dansers werken in opdracht van Martine van Santen,  zij vormt en schaaft de bewegingen in een choreografie dat bij de DNA van de danser past. Op die manier wordt de choreografie als een perfect zittende jas één met de danser.

Dance in Art
Martine van Santen

Foto 3 Martine  van Santen Foto 8 Martine  van Santen Foto 9 Martine  van Santen Foto 10 Martine  van Santen Foto 12 Martine  van Santen Klik om te vergroten

Dance in Art
Cheribonstraat 2
2022 RN Haarlem


Professionals in de categorie Verhuur Accommodaties

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fysiotherapie & Chiropractie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Seksualiteit en Intimiteit Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem
Bewust Haarlem

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!