Makelaar voor Hart & Huis

 Hart&Huis Makelaardij | Dorien Hollemans
 Spaarndam

Mijn naam is Dorien Hollemans, beëdigd makelaar en taxateur met meer dan 20 jaar ervaring in de regio Zuid-Kennemerland en met hart voor het vak. Ik begeleid je graag bij de aan- of verkoop van je huis; een grote stap waar veel bij komt kijken.

Ik vind het belangrijk dat jij je bezig houdt met je gevoel, eerste indruk en intuitie, dan neem ik het zakelijke gedeelte voor mijn rekening. Ik ontzorg en speel graag in op jouw specifieke behoeften. Een huis koop je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart. Laten we er samen met Hart & Huis voor gaan!

Neem contact met mij op voor een gratis waardebepaling, aankoopadvies of een gevalideerd taxatierapport.

Over Dorien Hollemans

Ik ben Dorien Hollemans (1979), geboren en getogen in de regio Zuid-Kennemerland.
Na 20 jaar ervaring in het makelaarsvak ben ik op 1 mei 2021 gestart met Hart & Huis Makelaardij. Het is voor mij een droom die uit is gekomen! Mijn eigen makelaarskantoor waar ik mijn cliënten op een persoonlijke manier kan helpen met het vervullen van hun woonwensen. Ik heb er elke dag enorm veel plezier in.


Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding