Shen4You: Acupunctuur en Qi Gong als middel tot persoonlijke en spirituele ontwikkeling

 Shen4You | Tinka Tan
 Haarlem

Heb jij de moed en daadkracht om je te durven verbinden met jouzelf door het openen van het hart? Heb jij de moed om te durven duiken in de onbewuste lagen van jouzelf en deze een plekje te kunnen of mogen geven? Dan heet ik jou graag welkom om langs te komen en te voelen wat een behandeling voor jou kan betekenen.

Aan de hand van het 1e consult kijken we waar bij jou de behoefte ligt om aan te werken en kunnen we dit vorm geven tijdens onze vervolgsessies. Tijdens de sessies ondersteun ik jou in je persoonlijke en spirituele ontwikkelpad. Je leert omgaan met je sensitiviteit en leert de betekenis hiervan voor jouzelf en jouw omgeving. 

Over Tinka Tan

Tijdens mijn opleiding geneeskunde heb ik de acupunctuuropleiding in Beijing gevolgd. In 1997 ontvouwde zich spontaan de kundalinislang. Met qi gong leerde ik om in de loop van enkele jaren de kundalinipowers te beheersen.

Hierna heb ik 4 jaar dansoptredens gedaan (Egyptische dans bij Sabouschka, purebellydancing) met authentic movements training. In 2011, na het afronden van de acupunctuuropleiding, volgde ik 1 jaar medische qi gong.

Vanaf 2007-2019 heb ik les gehad van Oscar Munoz Galeano in diverse vormen van qi gong en tai chi. Tijdens deze lessen heb ik geleerd wat voelend begrijpen is binnen de achtergrond van de traditionele Chinese geneeskunst. 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding