Praktijk Muriel Jaspers, praktijk voor psychotherapie, hypnotherapie en coaching

 Praktijk Muriel Jaspers | Muriel Jaspers
 Haarlem

Wil jij je weer voelen zoals je je wilt voelen? De regie voeren over je eigen leven? Vol zelfvertrouwen doen waar je energie van krijgt? Met behulp van integratieve hypnotherapie help ik je voluit te leven en aan te pakken wat jou daarvan weerhoudt!

Het zijn vaak de negatieve gedachten en ondermijnende gevoelens die ons beperken en in de weg staan om voluit te leven. We lopen daarbij regelmatig tegen onszelf en anderen aan. Ook als we vervreemd zijn geraakt van onze eigen gevoelens, behoeften en verlangens en niet meer op onszelf durven vertrouwen, ontnemen we onszelf veel mogelijkheden.

 • Als integratief therapeut help ik je graag je blokkades op te ruimen en je eigen kracht te hervinden, zodat je vrij van beperkende overuigingen, pijnlijke gevoelens en oude patronen kunt reageren en handelen!
 • Met behulp van integratieve hypnotherapie werk je zowel aan je kracht als aan je klacht. Je komt weer in verbinding met alle mogelijkheden en talenten die je in je hebt en gaat van daaruit je klacht aanpakken en je eigen oplossingen vinden. 

In mijn praktijk begeleid ik volwassenen vanaf circa 18 jaar met psychische, emotionele, relationele en psychosomatische klachten waaronder:

 • verminderd zelfvertrouwen en eigenwaarde
 • assertiviteitsproblemen en moeite met grenzen stellen
 • angst, o.a. faalangst, verlatingsangst
 • stemmingsklachten, depressieve gevoelens
 • spanning, stress, burn-out
 • traumaverwerking
 • rouwverwerking
 • loopbaanontwikkeling

Over Muriel Jaspers

Uit ervaring weet ik hoe lastig het is om patronen te doorbreken en hoe bevrijdend het is als je hiertoe in staat bent. Zowel mijn eigen proces als mijn jarenlange werkervaring maken dat ik met veel empathie en grote betrokkenheid mijn werk doe.

Als integratief therapeut stel ik mij ten doel jou je innerlijke kracht te laten hervinden, waardoor je je vol zelfvertrouwen voelt en en keuzevrijheid ervaart. Zodat je ongehinderd door angst, onzekerheid of welke belemmering dan ook je wensen en dromen kunt waarmaken en de regie over je eigen leven kunt nemen. Dit proces mogen begeleiden vind ik het mooiste werk dat er is en doe ik met veel passie en toewijding.

 • Van origine ben ik sociaal wetenschapper, afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in 1995. Vervolgens heb ik jaren gewerkt als trainer en adviseur voor ondernemingsraden.Na diverse tussenstappen heb ik besloten mijn hart te volgen en ben ik integratieve psychotherapie gaan studeren aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam (NAP). Ik ben afgestudeerd als hypnotherapeut.

Sinds 2011 begeleid ik met veel enthousiasme cliënten met diverse hulpvragen.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding