Als psycholoog en coach help ik jou als je in je leven vastloopt!

 Frederike Mewe Coaching en training | Frederike Mewe
 Haarlem

Als psycholoog en coach help ik jou als je in je leven vastloopt. Ik laat je op een liefdevolle, nuchtere manier zien dat je er volledig mag zijn en inspireer je om beter naar jezelf te luisteren en krachtige keuzes te maken.

Als psycholoog en coach help ik jou als je in je leven vastloopt. Ik laat je op een liefdevolle, nuchtere manier zien dat je er volledig mag zijn en inspireer je om beter naar jezelf te luisteren en krachtige keuzes te maken. Mijn programma’s zijn persoonlijk, transformerend en doeltreffend en helpen jou te ontdekken wie je werkelijk bent. Hierdoor vind je zowel privé als op werkgebied nieuwe wegen die beter passen bij de persoon die je van nature bent en waar je gelukkiger van wordt. 

  • Je kunt bij mij kiezen voor het 1:1 coachtraject Terug naar jouw natuur (op kantoor, via Zoom of wandelcoaching) of voor het halfjaar groepsprogramma Leiderschap, Lef en Levensflow. Je krijgt in beide gevallen ook toegang tot een online academie met extra inspiratie, masterminds en visualisaties. Daarnaast ben ik auteur van de bestseller Goed zoals je bent, de psychologie van zelfvertrouwen. 

Centraal in de programma's staan thema's als zelfcompassie, (vrouwelijk) leiderschap, regie over je leven, lef om dat te gaan doen waar jij naar verlangt, zodat de flow kan gaan stromen. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Over Frederike Mewe

Mijn naam is Frederike Mewe en ik ben psycholoog en coach.

Al mijn hele leven ben ik met ontwikkeling bezig. De zoektocht naar innerlijke vrijheid boeit mij mateloos, omdat ik ervan overtuigd ben dat daar het werkelijke geluk te vinden is. Onder innerlijke vrijheid versta ik de kunst om moeiteloos jezelf te zijn, met alles erop en eraan. De mooie kanten en de schaduwkanten. En de keuzes durven maken waar jouw hart harder van gaat kloppen. Je daarin begeleiden is mijn grote passie.

Als psycholoog en coach met ruim 20 jaar ervaring, help ik jou graag als je op een bepaald punt in je leven vastloopt.
Dat kan zijn in je werk, je bedrijf, je privéleven, in het moederschap of bijvoorbeeld door alle ballen die je probeert hoog te houden. Ik help je weer terug te komen bij jezelf, leiding te nemen over je leven en keuzes te maken die voor jou kloppen. Want wat geeft het een vrijheid als je meer doet wat je zelf wilt. Dan kan de levensflow weer gaan stromen!

Het leven nemen zoals het is, kunnen dealen met wat zich aandient en tegelijkertijd regie pakken en het lef ontwikkelen om keuzes vanuit je hart te maken, is een pittige, maar ook prachtige uitdaging.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding