Ademwerk, Massage, Lichaamsgerichte therapie

 NatuurKracht | Minne van Woersem
 Haarlem

In mijn praktijk kan je terecht voor een holistische ontspanningsmassage, deep tissue of klachtgerichte massage. Daarnaast geef ik lichaamsgerichte therapie om te verbinden met jezelf en je lichaam.

Massage

In mijn praktijk bied ik verschillende massages aan:

  • holistische ontspanningsmassage
  • deep tissue massage
  • klachtgerichte massage

Vooraf stemmen we af welke massage het beste aansluit bij jouw behoefte, zodat jouw lichaam de aandacht krijgt die het nodig heeft. Op mijn website vind je meer informatie over de verschillende massages.

Lichaamsgerichte therapie

Naast massages geef ik lichaamsgerichte therapie. Hierin behandelen we niet enkel de symptomen, maar onderzoeken we wat er bij jou onder de oppervlakte leeft. De diepere oorzaak van spanning en klachten bestaat vaak uit beperkende overtuigingen en onverwerkte emoties. Door bewust de verbinding te maken met het lichaam kunnen deze delen worden doorzien en doorvoeld. Dit proces geeft inzicht in wie je bent, leert je de signalen van je lichaam te herkennen en daar op een passende wijze voor te zorgen. Zodat jij vanuit meer ontspanning en helderheid in het leven kan staan.

Ademwerk

De adem vertelt veel over hoe we in het leven staan. Wanneer we spanning of stress ervaren heeft dat direct invloed op het ademhalingsysteem. Gemiddeld gebruiken we daardoor ongeveer 30% van onze longcapaciteit. Door bewust te worden van onze beperkende ademhalingspatronen brengen we ontspanning terug en ervaren we meer ademruimte. De adem is het krachtigste en meest eenvoudige hulpmiddel om lichaam en geest in balans te brengen en het contact met jezelf te herstellen.

Over Minne van Woersem

Mijn naam is Minne van Woersem. Na een vierjarige opleiding tot holistisch massage- en bewegingstherapeut aan de Akademie voor Massage en Beweging in Amsterdam, ben ik in 2012 met mijn eigen praktijk begonnen.

​Na een carrière als jurist heb ik de keuze gemaakt om een andere weg in te slaan. Eén die dichter bij mijn hart ligt en die me meer vervulling geeft. 
Al van jongs af aan hield ik me bezig met meditatie. Vooral de relatie tussen lichaam en geest fascineerde me. Na mijn eerdere studie Rechten heb ik twee maanden in een boeddhistisch klooster geleefd. De eenvoud en het leven vanuit aandacht hielpen me om bewustere keuzes te maken en de kleine dingen in het leven te waarderen. 

Gedurende de jaren heb ik gezien en ervaren hoe waardevol het is om te verbinden met het lichaam. Ik blijf me hierin verdiepen. Zo ben ik gecertificeerd ademcoach en heb ik een driejarige opleiding afgerond voor analytische therapie aan de Jung Academie.

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding