Yogacentrum Innerwork: Centrum voor Mindfulness, Meditatie en Yoga

 Yogacentrum Innerwork | Yogacentrum Innerwork
 Haarlem

Mindfulness betekent letterlijk ‘opmerkzaamheid’. Mindful leven betekent dat je gericht aandacht geeft aan dingen zoals ze zijn, op het moment zelf en zonder te oordelen. Het resultaat is dat je effectiever kunt omgaan met stress, lastige gevoelens, meer geniet, rust en veerkracht ervaart.

Mindfulness is meditatie in actie. Je kunt het beoefenen als je de kinderen naar school brengt, in het verkeer of tijdens een spannende vergadering. Het doel is bewust aanwezig zijn in het hier en nu – waar je ook bent en wat je ook doet. Steeds meer mensen met een druk leven ontdekken dat ze met mindfulness innerlijk beter in balans kunnen blijven.

Wat houdt de training in?
Tijdens de sessies doe je meditatieoefeningen om je de twee basiscomponenten van mindfulness eigen te maken: het richten van de aandacht en het ontwikkelen van een ontvankelijke, accepterende houding tegenover gedachten, gevoelens en lichamelijke reacties. Je richt de aandacht op:

  • het lichaam;
  • de ademhaling;
  • zintuiglijke gewaarwordingen;
  • gedachten of geluiden;
  • beweging (yoga, lopen);
  • dagelijkse activiteiten.

We nodigen je graag uit een bezoek te brengen aan onze website voor meer informatie en om je in te schrijven.

Over Yogacentrum Innerwork

Yoga en meditatie beoefen je bij ons in een ontspannen sfeer. 

We zijn een toegankelijk en laagdrempelige studio waar iedereen welkom is, zichzelf mag zijn en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je een veilige omgeving waar je tot jezelf kunt komen en een moment van rust en ontspanning zult ervaren.

Je kunt bij ons wekelijkse yogalessen volgen, en diverse workshops, retraites, diverse Yogadocenten opleiding en een opleidint tot Yoga Coach.  

  • Onze missie is: we bewegen mensen, teams en organisaties naar persoonlijke groei en authentieke bloei.

Ben je nieuwsgierig en wil je met yoga gaan beginnen en de oefeningen op de yogamat gaan ervaren? Dan ben je natuurlijk welkom voor een proefles en we hebben daarvoor ook een interessante yoga introductieworkshop.

De agenda van Yogacentrum Innerwork
Sacred sound, voice & cacao ceremony
ZA 09 mrt |
18.00 uur
Evenement
Sjamanisme
Sacred sound, voice & cacao ceremony
Let’s set off an inner journey and resonate together with the transforming healing frequencies and the soft, compassionate energy of cacao.
Yoga Innerwork Gonca Gürses van Herpen
Workshop Zwangerschapsyoga met Partner
DI 19 mrt |
19.30 uur
Workshop
Zwangerschapsbegeleiding
Workshop Zwangerschapsyoga met Partner
Hoera, gefeliciteerd! Jullie zijn zwanger! Willen jullie je praktisch, met veel humor en liefdevol voorbereiden op een positieve bevalling dan is deze beval workshop precies wat voor jullie!
Yoga Innerwork Jitske Stokman
Opleiding tot Multi Dimensionaal Coach
VR 12 apr |
10.00 uur
Opleiding
Lifecoaching
Opleiding tot Multi Dimensionaal Coach
Deze coachopleiding gaat verder dan de huidige coachopleidingen. Uiteraard nemen we de goede dingen mee uit de ‘oude’ coachtechnieken en we combineren dit met een hedendaagse, integrale benadering.
Yoga Innerwork / LAB voor Leiders Anita Tamming
Chakra Psychologie training
ZA 13 apr |
14.00 uur
Cursus
Yoga
Chakra Psychologie training
Tijdens de training krijg je inzicht in je eigen chakrasysteem, waar en waardoor je blokkeert en verhoog je je vitaliteit. Je leert per chakra het effect op je fysieke lichaam (inclusief organen en lichaamsdelen) en de mentale en emotionele effecten.
Yoga Innerwork Anita Tamming
Opstellingendag bij Yoga Innerwork
VR 26 apr |
11.00 uur
Workshop
Familie- en systeemopstellingen
Opstellingendag bij Yoga Innerwork
Opstellingen bieden een unieke kans om verborgen patronen en verstrikkingen te ontrafelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.
Yoga Innerwork Anita Tamming & Birgit Jans
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stress en Burn-out Coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding