Geest-Kracht Mindfulness training (MBSR) bij Buitenplaats Elswout

 Geest-Kracht Mindfulness | Annemiek van Vliet
 Haarlem

Geest-Kracht mindfulness trainingen. Op een prachtige locatie in de natuur aan de rand van Haarlem geef ik in 8 wekelijkse sessies van 2,5 uur de MBSR mindfulness training. VMBN geregistreerd.

Mindfulness training volgens de bewezen effectieve methode (MBSR) tegen stress en burn out klachten. Maar ook als je veel piekert, slecht slaapt, het gevoel hebt altijd te rennen en te vliegen en je snel prikkelbaar bent, kan een mindfulness training je veel bieden en leren om de balans terug te vinden. 

  • Ik bied de training aan op een prachtige locatie, in het Poortgebouw van Buitenplaats Elswout. Een prachtige plek in de natuur, met veel stilte en rust. 

De training bestaat uit 8 wekelijkse sessies en 1 stilteretraite dag. Je ontvangt een werkboek en geleide audio om thuis mee te oefenen. Tijdens de stilteretraite dag wordt er gezorgd voor een gezonde lunch. 

De training wordt aangeboden aan groepen op open inschrijving, tevens bied ik trainingen aan voor ouders van zorgintensieve kinderen en individuele mindfulnesstraining is ook mogelijk. 

 


 

Over Annemiek van Vliet

Ik ben 49 jaar oud, moeder van 3 jonge kinderen, waarvan de jongste het syndroom van Down heeft. Werkzaam als gedragskundige in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. 

Een aantal jaar geleden merkte ik dat de combinatie van gezin, werk, ons zoontje met Down, een huishouden, erg veel was. Het gevoel continu "aan"te staan, te rennen en te vliegen en geen rust. 

  • Mindfulness heeft mij ontzettend geholpen meer ruimte voor mezelf te creeeren, maar ook om anders tegen negatieve gedachten en gepieker aan te kijken. 

In 2022/23 ben ik volledig opgeleid tot mindfulness trainer categorie 1, VMBN geregistreerd en erkend zodat de training die je eventueel bij mij volgt ook (deels) vergoed kan worden door je zorgverzekeraar.  

Omdat ik weet wat mindfulness kan doen bij stressklachten, gun ik dit iedereen. Een beetje extra mildheid verdienen we allemaal .

 

 

 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding