Verander je gedachtepatronen met RTT en los psychische problemen op in vier weken tijd.

 Vera Funke Transformatie Therapie RTT Hypnotherapie EMDR EFT coaching | Vera Funke
 Haarlem

In mijn praktijk voor Transformatie Therapie help ik mensen met het oplossen van emotionele en psychische pijn zoals angst, depressie, trauma, verslaving, zelfbeeld, vruchtbaarheidsproblemen, gedragspatronen, dwang, fobieen, eetstoornissen, uitstelgedrag, sociale problemen, etc. etc.  

  • Ik gebruik daarvoor Rapid Transformational Therapy (RTT). Een methode die wereldwijd wordt toegepast en die gebaseerd is op hypnotherapie, NLP, gedragstherapie, psychologie en psychiatrie. 

De woorden die je tot jezelf spreekt en de beelden die je over jezelf vormt, bepalen hoe jij je voelt. Na elke gedachte volgt een emotie en na elke emotie volgt een reactie. Wil je andere emoties en ander gedrag, verander dan je gedachten! Met Rapid Transformational Therapy ga je begrijpen waarom en wanneer die ongewenste gedachtepatronen zijn ontstaan. En als je dat begrijpt kan je loslaten en kun je nieuwe denkpatronen laten inslijten. Dan krijg je grip op je eigen emoties en op je leven. 

RTT werkt zonder lange praatsessies, zonder herbelevingen, zonder middelen, effectief en verbluffend succesvol. 

Over Vera Funke

Vanaf mijn vijftiende kreeg ik temaken met depressies. Een lange zoektocht naar verlichting volgde: psychologen, psychiaters, medicijnen, zelfhulpprogramma's, opleidingen, het hielp een beetje maar niet afdoende. Tegen mijn vijftigste kreeg mijn hoogsensitiviteit een naam. Dat verklaarde veel, maar niet alles. De beperkende pijn van al die voorgaande jaren had diepe sporen nagelaten in mijn zelfbeeld, het niveau waarop ik werkte en in de keuzes die ik in mijn persoonlijke leven had gemaakt. 

  • Toen ik RTT ontdekte veranderde mijn wereld. Ik nam het stuur van mijn gedachten over en stapte uit het beeld dat ik over mijzelf had gecreeerd. Nu ben ik vrij en leef het leven van mijn keuze en ben zoals ik wil zijn.

Ik heb de opleiding tot RTT hypnotherapeut gevolgd en dat is nu de kern van mijn praktijk. Daarnaast kan ik ook EMDR, EFT en coaching inzetten. Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, de opleidingen die ik volgde en twintig jaar werken in een psychiatrische praktijk, betekent dat ik je vanuit brede ervaring en kennis kan begeleiden op je ontwikkelingspad naar vrijheid. 

Naast mijn werk als therapeut doe ik historisch onderzoek naar afgeronde levens en schrijf daarover. Ik probeer de grote verbanden te begrijpen door de details te zien. Mijn werk als therapeut en als onderzoeker liggen dicht naast elkaar, voor beide is kennis en inzicht nodig in de menselijke psyche, en voor beide is het nodig om afwisselend diep te graven en erboven te hangen met een wijde blik.  

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Bioresonantie Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige & Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding