Ambient Meditatie| Mindfulness trainer | Soundhealing & Klankschaalmassage Haarlem |Yoga Nidra

 Ambient Meditatie Nederland | Bertin Bom
 Haarlem

Workshop Ambient meditatie Mediteren met silent disco headphones en Binaural Beats. "Iedereen kan mediteren. Het lukt alleen niet iedereen in stilte". In de workshop laat ik theorie en praktijk op elkaar aansluiten. Je krijgt overzichtelijke inzichten en boeiende achtergrondinformatie over de voordelen van muziekmeditatie. Wat doen klanken en trillingen? Wat zijn menselijke hersengolven en hoe stuur ik die met binaural beats? 

Ambient klankreis Tijdens de klankreis gebruik ik Tibetaanse en kristallen klankschalen. De trillingen helpen emoties en spanningen loskomen, wat zorgt voor een nog diepere ontspanning. 

Klankschaalmassage Ontdek de helende klanken van onze klankschaalmassage. Voel je lichamelijke, fysieke of emotionele spanning? Maak kennis met de ontspannen en helende kracht van onze 1:1 klankschaalmassage, speciaal om jouw welzijn te bevorderen. 

Soundhealing Haarlem  Ervaar de helende klanken (ambientmeditatie.nl/soundhealing-haarlem). Welkom bij Soundhealing Haarlem, waar klanken en trillingen samenkomen om jouw welzijn te bevorderen. Ben je op zoek naar een moment van rust en ontspanning? Wij nodigen je uit om de magische kracht van klanken en trillingen zelf te ervaren. Gun jezelf een moment van pure ontspanning met een 1-1 klankschaal-massage en maak verbinding met de diepe rust die binnenin je ligt. 

Mindfulness for Life (MBCT-L) Ik leer je hoe je mindfulness & meditatie kunt integreren in je dagelijkse leven, zodat jij je kunt focussen op je ideale work/life balance. En dat? Geeft rust.

Over Bertin Bom

Mijn naam is Bertin Bom en mijn bedrijf heet 'Ambient Meditatie Nederland'.

Sinds mijn veertiende jaar ben ik bezig met DJ-en. In de loop van de tijd ben ik deze passie voor muziek gaan combineren met mijn andere grote passie; meditatie.

Het mediteren heeft mij enorm veel rust gegeven en ik vind het fantastisch om dat gevoel van welzijn te ervaren en te delen. Meditatie en mindfulness in het werk heeft altijd mijn aandacht gehad. Ik heb Ambient Meditatie Nederland opgericht om dit ook aan anderen over te brengen. 

Ik ontwerp muziek voor een maatschappij met minder (werk)stress

Mijn missie is mensen te helpen om innerlijke rust te cultiveren, want je reis begint van binnenuit! 

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding