Liefdevol in verbinding met jezelf

 Chi Neng Qigong Haarlem | Lilian Velthoen
 Haarlem

In de Chi Neng Qigong gaat het om jouw persoonlijke proces. Je wordt uitgenodigd om steeds meer te landen in jouw lichaam, om daar thuis te komen. In de eenvoudige bewegingen mag je steeds meer vertragen, vanuit liefde en zachtheid. Het gaat om ontspannen, het openen van het hart en voelen wat je tegenkomt. En om alles wat je tegenkomt – een stroom van gedachten, weerstand, emoties, fysiek ongemak - vanuit liefde te omarmen.

Ik nodig je uit om te voelen wanneer je lichaam een grens aangeeft en om daarnaar te luisteren. Ik nodig je ook uit om vanuit diezelfde zachtheid een beweging langer vol te houden. Om te voelen of je nog stiller kunt worden, helemaal opgaan in de beweging en daar met je volledige aandacht te zijn. Je bent welkom in deze liefdevolle verbinding met jezelf, met je lichaam én je mind.

Veel gehoorde resultaten:
    Beter omgaan met stress;
    Meer energie:
    Je laat je minder leiden door emoties;
    Meer zelfvertrouwen;
    Minder fysieke klachten;
    Betere gezondheid en een sterker lichaam;
    Meer ontspanning;
    Je zit lekker in je vel.

Kom een keer meedoen! Mail of bel mij voor een proefles.

Alle lessen, cursussen en workshops die ik geef staan op mijn website. Daar vind je ook meer informatie over Chi Neng Qigong. Voel je vrij om mij te bellen of  mailen als je meer wilt weten.

Over Lilian Velthoen

Hi ik ben Lilian,

  • Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar het onzichtbare.
  • Word ontzettend blij van boeken met een magisch randje 
  • Ik voel me thuis in lange rokken, die zo heerlijke rond zwaaien.
  • Zie je iemand lopen met een rode mantel, een soort ‘roodkapjes’cape? Grote kans dat ik dat ben.
    Toen ik hem kocht vond vroeg ik me af of ik deze daadwerkelijk durfde te dragen.

Nu je mij een beetje kent wil ik je iets vertellen over de spiritual tribe. Ik was namelijk echt een jongens-meisje. Vrouwen vond ik maar ingewikkeld. Mannen waren tenminste duidelijk.

Alles veranderde toen ik op een vrouwenfestival terecht kwam. Ik had geen idee waar ik aan was begonnen en eenmaal daar dacht ik omg.. alleen maar vrouwen.

Vrouwelijke vrouwen
Stoere vrouwen
Spirituele vrouwen

Alles was daar.
Vor het eerst in mijn leven voelde ik me helemaal thuis.
Ik werd uitgenodigd werd om helemaal mezelf te zijn. Ook mijn spirituele kant, waar ik me lang kwetsbaar en onbegrepen heb gevoeld was hier helemaal welkom.

Ik voelde me gezien. Begrepen. Gehoord.
 

En dat is wat ik wil doorgeven. Ik wil jou een plek bieden waarin je thuis kunt komen. Waar die kant die je mogelijk niet kunt delen met vriendinnen, met je partner en/of op je werk, helemaal mag zijn.

Een plek waarin jij je veilig voelt.
Daarom organiseer ik deze avonden. Avonden van plezier, waarin je samenkomt met gelijkgestemden, avonden waarbij jij helemaal jezelf mag zijn.

Wees welkom.

Kom thuis in jouw spiritual tribe!

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding