Verhuur mooie ruimte

 Yogastudio BE | Robert de Jong
 Haarlem

Yogastudio BE is ontstaan uit het idee dat yogadocenten op zoek zijn naar een moderne sfeervolle ruimte die je kunt huren voor het geven van lessen of trainingen. In 2013 zijn wij gestart met onze eerste Studio in de Spaanwouderstraat 69 zwart Haarlem.

Locatie Spaarnwouderstraat

De moderne lichte Studio aan de rand van Haarlem centrum is 100 m2 en beschikt over een grote zaalruimte, een zithoek, een keukenblok, toilet, garderobekast en kast met matten, kussens en dekens. Ideaal als je als docent een of meerdere lessen per week wilt verzorgen.

Locatie Rijksstraatweg

Na het succes van het concept is Yogastudio Be uitgebreid met een tweede locatie aan de Rijksstraatweg 250A (Hoek Jan Gijzenkade 254). Op deze locatie is Yogastudio BE samen gevestigd met Praktijk Rijksstraatweg, waarbij preventie en gezondheid in al haar facetten samenkomen.

’s Avonds verzorgen wij lessen in de modern ingerichte ruimtes. Er is een grote ruimte voor yogagroepen tot ca. 10/12 mensen. Daarnaast is er nog een ruimte beschikbaar geschikt voor kleine groepen yoga, maar ook prima geschikt voor onder meer meditatie, mindfulness, familieopstellingen en meer.

Als je werkt als therapeut of masseuse hebben wij wellicht ook opties om een mooi uitgeruste praktijkruimte te huren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

De Studio/Praktijk beschikt over een prettige welkomsruimte, 5 behandelkamers en 2 groepszalen. Ook zijn er standaard voor leerlingen matten, kussens,dekens en diverse props aanwezig.

Wil je informatie over de mogelijkheden van lesgeven, stuur ons een mail met je contactgegevens of bel ons. 

Over Robert de Jong

Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Therapie Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding