Yoga lessen workshops, cursussen, retraites en privé sessies

 Natanja van den Brink | Natanja van den Brink
 Bloemendaal

Natanja deelt enthousiast en met liefde haar passie voor yoga. Naast wekelijkse lessen geeft ze workshops, cursussen, retraites en privé sessies op verschillende locaties en festivals. 

Natanja geeft naast wekelijkse Hatha yogalessen ook op verschillende locaties en festivals, ademsessies, workshops en retraites. Ook doceerde Natanja sinds 2017 bij Saswitha, docentenopleiding voor yoga & wijsbegeerte, de Chakrafilosofie. Dit is een combinatie van yogalessen en achtergrondkennis van de chakra leer. In januari 2024 is deze opleiding opgeheven. Online kun je Natanja ook vinden bij het platform Lazygym, speciaal voor sporters én yogi’s.

  • ‘Wat een zalige les, het was één grote meditatieve flow, ik voel me totally chill.’ - Anita
  • ‘Wat is zo waardeer in je lessen is de zachtheid in je stem. Dat leert me ook zachter te zijn voor mezelf. Ik raak mezelf echt aan en zie hoe streng ik soms ben.’ - Astrid
  • ‘Eerst moest ik wennen aan deze vorm van yoga. Vooral omdat ik merkte dat ik ontwend was om gezond te ademen. Nu voel ik me zo thuis en blijf ik me iedere keer weer verbazen wat de adem voor me doet.’-  David

Over Natanja van den Brink

Dankzij lichamelijke klachten belandde ik op het yoga pad. Mijn “doel” was pijnverlichting. Ik vond niet alleen vermindering van klachten, zelfs een volledige verandering op mentaal niveau. Yoga brengt mij in contact met mezelf, leert me te onderscheiden wat belangrijk is in het leven en wat je mag loslaten. Puur kijken, met open blik, zonder ruis.

Dankzij yoga ervaar ik dat “het goed is, zoals het is”. Ieder is uniek, bijzonder en toch staan we in verbinding met elkaar. 
Yoga is een levenswijze geworden. Het verrast me ieder moment opnieuw, het verbindt me met mezelf en mijn omgeving, ik ontmoet diepgang in de beoefening. Rust in het denken, helderheid en stilte. Yoga is...alles in één.

Verdieping en verbinding

Sinds 1998 beoefen ik yoga. Na Power yoga volgde Hatha yoga. Ik vond verdieping in de opleiding Saswitha in Bilthoven. Yoga is mijn weg met de chakra's als leidraad. Bij verschillende studio's gaf en geef ik les. Met Yoga Bloemendaal ontstond een yogacentrum voor iedereen. In 2018 heb ik dit centrum overgedragen en houd ik me als zelfstandige voornamelijk vakinhoudelijk bezig. 

Lesgeven 
Mijn lessen zijn afwisselend en met beide voeten op de grond. Dynamische en statische houdingen wisselen elkaar af, je ervaart kracht en ontspanning, en hoe dit in balans te brengen. Je wordt je bewust van het ritme van je adem, de basis van Hatha yoga, hoe deze energie te bundelen en richten middels concentratie. Je ervaart rust, zowel mentaal als fysiek. Iedere les kent een thema.

    Zoek een aanbieder op onderwerp
    Acupunctuur Ademwerk en Ademtherapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en Systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding