VR 10 mei  |  20.00 - 22.00 uur

Tarot en Meditatie

  • AlphaBeth training | Herman van Tuijl
  • 20,00

Elke Tarotkaart is een archetype waarop je kan mediteren. Via de Tarot kunnen we ons verbinden met de wetmatigheden van de schepping. Dat brengt rust, doorstroming en gezondheid.

De Tarotkaarten zijn nu bekend als een spel waarmee je de kaart kan leggen, maar ze komen oorspronkelijk uit de Kabbalah. De Kabbalah is gebaseerd op de Torah, de eerste 5 boeken van de Bijbel. Daarin wordt verteld hoe God de schepping creëert met mannelijke en vrouwelijke krachten, die gebalanceerd samenwerken.

Wij zijn geschapen naar Gods beeld en gelijkenis. Ons bewustzijn kan verdeeld worden in een mannelijk zelfbewustzijn en een vrouwelijk onderbewustzijn. Als we uit balans zijn, is ons onderbewustzijn in strijd met ons zelfbewustzijn. Met de kennis en de meditatietechnieken van de Kabbalah kunnen we onszelf weer in balans brengen. Als we op de Tarot-afbeeldingen gaan mediteren, verbinden we ons innerlijk met de universele wetmatigheden van de Goddelijke schepping. 

  • Als je in stress leeft, werk je tegen de wetten van de natuur in. 
  • De Tarot kan je helpen om je weer te verbinden met de natuurlijke krachten die vrij door je heen kunnen stromen. 
  • Elke Tarotkaart is een sleutel naar innerlijke bewustwording en spirituele groei.

Op deze avond behandelen we één centrale Tarotkaart, doen we een meditatie en zingen Hebreewse Mantra's. Deze avond is de praktijk van het boek 'Kabbalah en Tarot' dat Herman in 2022 schreef. Er wordt gewerkt met Tarotkaarten op A4 formaat. 

Op deze avond kan je het boek en de cassette met Tarotkaarten voor een gereduceerde prijs aanschaffen

Meer agenda van AlphaBeth training
Zoek een aanbieder op onderwerp
Acupunctuur Ademwerk en therapie Administratieve dienstverlening Alexander Techniek Ayurveda Bedrijfscoaching Beeldende Kunst & Creativiteit Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Communicatie en presentatie Craniosacraal therapie Dansen Deeleconomie Dieren Energetisch werk en therapie Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Financiële dienstverlening Fotografie Fysiotherapie Handanalyse & Handlezen Haptonomie en Haptotherapie Healing en Reading Homeopathie Horeca Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kinesiologie Kunstzinnige en Beeldende therapie Land- en Tuinbouw Leiderschapscoaching Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte (Psycho)Therapie Lichaamswerk Lifecoaching Loopbaancoaching Mannenwerk Massage Meditatie Mindfulness en Compassie Muziek en Klank Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving en Natuurcoaching Natuurgeneeskunde Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Pijnbehandeling en coaching Professional organizer Psychologische hulp Reiki en magnetiseren Reizen en Vakanties Relatietherapie Rouw- en verliesbegeleiding Shiatsu Sjamanisme Spirituele Coaching Sport en Beweging Stembevrijding en Zingen Stervens- en uitvaartbegeleiding Stresscoaching en Burn-out coaching Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Traumatherapie Verhuur Accommodaties Vitaliteits- en Leefstijlcoaching Voedingsadvies & Coaching Voetzorg en Voetreflexologie Vrouwenwerk Wandelcoaching Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding