Massage, Reiki, Kinderyoga, Peuter- en kleuteryoga

Studio Calm staat voor ontspanning en verbinding. Op het gebied van peuter- en kleuteryoga, kinderyoga en massage in combinatie met (of zonder) reiki. Speciaal voor vrouwen en kinderen.

Tijdens de behandeling wil ik je laten ontspannen vanuit mijn hart, voelen wat je nodig hebt en afstemmen op jouw behoefte. Ik kan gebruik maken van verschillende methodieken, zoals klankschalen, koshi’s, inzichtskaarten of edelstenen. Dit bespreken we altijd voorafgaand aan de behandeling. Het mooie van het gebruik van een methodiek is dat de behandeling nog meer op jou persoonlijk kan worden afgestemd.

♥ Mind & Massage

♥ Mind & Reiki

♥ Ontspannende (Mind) Reiki Massage

♥ Ontspanningsmassage

♥ Peuter- en kleuteryoga

♥ Kinderyoga (met Mindfulness & Meditatie)

Over Cheraldine Oudolf

Mijn naam is Cheraldine, getrouwd en moeder van 2 lieve dochters van 1,5 en 7 jaar.

Nadat ik mijn baan als office manager had opgezegd, wilde ik meer voor anderen betekenen, in het bijzonder voor vrouwen en (kleine) kinderen. Ik gaf al peuter- en kleuteryoga naast mijn werk en had een opleiding ontspanningsmassage gedaan. Ik geniet van het lesgeven aan kinderen, nog zo puur en in het moment. Heerlijk om daar een onderdeel van te zijn tijdens een les.

Opleidingen
Naast een opleiding massage en peuter- en kleuteryoga ben ik bijna klaar met de opleiding Holistisch Therapeut. Holistisch ('Holos') staat voor geheel. Ik vind het belangrijk om naar het lichaam als geheel te kijken, omdat alles met elkaar in verbinding staat. Tijdens deze opleiding ben ik in contact gekomen met Reiki. Dit vind ik een mooie en bijzondere aanvulling op de massages die ik geef. Reiki laat energie weer stromen en brengt het lichaam in balans.

Massage
Ik kan zelf ontzettend genieten van een ontspannende massage, helemaal in drukke tijden en ik wil dit ontspannen gevoel graag doorgeven aan vrouwen die een moment van rust nodig hebben. Inmiddels heb ik meerdere opleidingen & cursussen gevolgd die aansluiten bij een ontspannende manier van masseren. 

Mind
Ik heb ervoor gekozen het stukje 'Mind' erbij aan te bieden, omdat ik het belangrijk vind dat je zo ontspannen mogelijk de behandeling ervaart. Even je hoofd leeg maken voor een behandeling, vertellen wat er in je hoofd omgaat en waar je tegen aanloopt, kan je helpen om nog meer te ontspannen. 

Ik hou van mijn gezin, de zon, de zee, dierbare vrienden en familie om mij heen en probeer zoveel mogelijk van het leven te genieten.

Studio Calm
Cheraldine Oudolf

Foto 1 Cheraldine  Oudolf Foto 2 Cheraldine  Oudolf Klik om te vergroten

Studio Calm


Professionals in de categorie Lichaamswerk

Zoek een aanbieder op onderwerp persoonlijke groei gezondheid welzijn duurzaamheid

Acupunctuur Ademtherapie Alexander Techniek Ayurveda Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Deeleconomie Dieren Energetisch werk Energie- en klimaatbeheer Familie- en systeemopstellingen Feng Shui Filosofie Financiële dienstverlening Fysiotherapie Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Handanalyse & Handlezen Haptonomie & Haptotherapie Healing & Reading Homeopathie Horeca & Catering Hypnotherapie & EMDR Juridische dienstverlening Kinderen-Ouders Kinderopvang Kindertherapie Kinesiologie Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kunstzinnige therapie Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Meditatie Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuur, Tuin en Landschap Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Oosterse Geneeswijzen Oosterse Vechtkunsten Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Permacultuur Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychologische hulp Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Shiatsu Therapie Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Storytelling & Schrijven Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Theater Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Verlies- en rouwbegeleiding Vervoer en transport Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Vrouwenspiritualiteit Winkels Yoga Zelfrealisatie Zijnsgeörienteerde begeleiding Zwangerschapsbegeleiding
Bewust Haarlem